Hoofdmenu

BRIDGEN VOOR UNICEF

17-11-2019 998 keer bekeken 0 reacties

Dit jaar wordt er wederom een UNICEF Bridgedrive georganiseerd, waarvan het gehele inschrijfgeld gaat naar Unicef “Jongeren in vluchtelingenkampen in Jordanië”.

Een mooi doel toch voor een middag gezellig bridgen. Er worden door het hele land voor UNICEF diverse drives georganiseerd, waaronder dus ook in Made.

De bridgedrive wordt gehouden op zondag 17 november om13.15 uur in café ‘t Tapperijke, Marktstraat 9 in Made. Er zijn weer vele door sponsors beschikbaar gestelde prijzen en voor iedereen is er een Unicef-attentie. Om 17.00 uur is de prijsuitreiking.

De organisatie wordt verzorgd door Bridgeclub Up and Down Made-Terheijden. Maar: iedereen is welkom, ook niet-leden. De indeling is naar speelsterkte en halverwege de middag is er een pauze. Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 per persoon. Aanmelden via e-mail: ad.goos@kpnmail.nl

Graag daarbij de speelsterkte en naam van uw bridgepartner vermelden. U krijgt van de aanmelding een bevestiging via de mail terug.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Ad Goos, telefoon 0162-685978.

Door te bridgen voor UNICEF geeft u 20.000 Syrische jongeren in vluchtelingenkampen in Jordanië de kans zich voor te bereiden op een studie en werk.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen