Hoofdmenu

Gratis juridisch spreekuur in Made

17-12-2019 525 keer bekeken 0 reacties

Ook in 2020 biedt SWO Drimmelen een juridisch spreekuur aan. Dit in samenwerking met advocaat mr. Joosen van Advocatenkantoor Osté te Oosterhout. Iedere tweede en vierde dinsdag van de maand houdt hij een inloopspreekuur op de eerste verdieping van Het Vierendeel van 17.00 tot 18.00 uur.

Het doel van het juridisch spreekuur is het op weg helpen van mensen die geconfronteerd worden met een juridisch probleem. U kunt bij het spreekuur terecht voor al uw juridische vragen op het terrein van verschillende rechtsgebieden, zoals: personen- en familierecht (echtscheidingen, alimentatie, omgang), strafrecht (zitting bij politierechter, OM-zitting), arbeidsrecht (ontslag) en bestuursrecht (afwijzing/intrekking bijstand). U zult bij het spreekuur worden voorzien van een juridisch advies of u zult worden doorverwezen naar een instantie die ondersteuning kan bieden.

Het spreekuur is voor iedereen toegankelijk, anoniem en geheel kosteloos. De eerstvolgende spreekuren zullen plaatsvinden op 14 en 28 januari en 11 en 25 februari aanstaande. Het complete rooster treft u op www.advocatenkantooroste.nl. U kunt in de wachtruimte plaatsnemen, alwaar u zult worden opgehaald. Kortom: wilt u worden voorzien van een juridisch advies bij u in de buurt? Kom dan gerust naar het juridisch spreekuur in Het Vierendeel.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen