Hoofdmenu

Surplus Welzijn Terheijden helpt u digitaal op weg

04-02-2020 1196 keer bekeken 0 reacties

TERHEIJDEN – De Huiskamer d’n Hartel aan de Hoofdstraat 2 in Terheijden heeft weer een loot aan de activiteitenstam toegevoegd. 

Eerder kon men in de huiskamer, een samenwerking van Surplus met de gemeente Drimmelen, al terecht voor een kopje koffie, een buurtpraatje om de laatste nieuwtjes met elkaar uit te wisselen of aan andere gezellige activiteiten mee te doen. Nu is er een samenwerking aangegaan met SeniorWeb en een ‘digitale vraagbaak’ ingericht. Een spreekuur waar iedereen gratis – lid of geen lid – met vragen over of problemen met hun smartphone, tablet, laptop / PC, e-reader of omgaan met de digitale wereld / overheid (DigiD) terecht kan. Een vrijwilliger tevens ambassadeur van SeniorWeb staat u dan te woord en helpt u op weg. Neem gerust uw apparatuur mee en vergeet de snoeren niet. U bent welkom iedere dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur. Meer informatie via de website www.seniorweb.nl/terheijden / e-mail seniorwebterheijden@gmail.com.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen