Hoofdmenu

9 mei is de Verlichte Botenshow weer terug in Lage Zwaluwe

ProfielfotoJanet Crezée 13-02-2020 7674 keer bekeken 1 reacties

Verlichte boten hebben al vele jaren de haven van Lage Zwaluwe versierd tijdens de Havenfeesten dus het is zeker niet nieuw. Het is wel nieuw dat het nu losgekoppeld is.

 

Hoe leuk is het om met je eigen (versierde) bootje tussen de andere boten te varen. Maar ook boot-loos is het een feest om erbij te zijn. Kijk vanaf de kant (beste kijkplaatsen volgen op het laatste moment, deze zijn een beetje afhankelijk van het weer) of in één van de gezellige cafés die Lage Zwaluwe rijk is.

Heb jij een leuk idee voor een activiteit op de kant? mail ons: verlichtebotenshow@gmail.com. Er is vast wel ergens een plaatsje vrij (te maken) waar een “droge” activiteit plaats kan vinden

 

MAAR!!!

Wie doet er mee? Wie gaat er mee varen met een verlichte boot? Wie komt de mensen op de verlichte boten aanmoedigen? En het belangrijkste… wie heeft de mooist verlichte boot? Die mag zich “Vlaggenschip van 2020” noemen, wint een cadeaubon t.w.v. € 100,00 (van Watersportservice Crezée) en mag een jaar lang de wisselbeker op de schoorsteen zetten.

Vaarschema:
20.30 uur verzamelen aan de overkant van de Amer, in het Gat van de Vissen. Iedereen vaart individueel de Amer over. (Dit is natuurlijk niet verplicht, het is ook mogelijk om later aan te sluiten en dus niet naar de overkant van de Amer te varen.)
20.45-20.50 uur vertrek van het Gat van de Vissen naar de haven
Vervolgens ongeveer 2x op en neer varen door de haven (afhankelijk van de weersomstandigheden)

Rond 22.15-22.30 uur gaat iedereen weer terug naar de ligplaats.
Tussen 23.00 en 23.15 uur is de prijsuitreiking bij Hier is ‘t.

Vragen en aanmelden: verlichtebotenshow@gmail.com
Bij het aanmelden s.v.p. onderstaande gegevens vermelden.
Naam
Bootnaam of registratienummer
Telefoonnummer

Graag tot 9 mei!

 

 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

1  reacties

Arnold

14-02-20 om 14:11

Leuk dat het weer wordt gehouden. Als ik kan kom ik zeker kijken. Lijkt me erg mooi!

Cookie-instellingen