Hoofdmenu

Opschoondag zaterdag 21 maart: iedereen kan meedoen

Gemeente Drimmelen 14-02-2020 6653 keer bekeken 0 reacties

Op zaterdag 21 maart doet de gemeente Drimmelen mee de landelijke opschoonactie tegen zwerfafval. Allerlei verenigingen, scholen en vriendengroepen hebben zich al aangemeld om de buurt samen schoner te maken op deze eerste lentedag. Iedereen kan meedoen, de gemeente zorgt voor schoonmaakspullen.

Meld je aan
Kom ook in actie en meld je aan op www.bit.ly/LOD2020-Drimmelen. Als je je aanmeldt kun je bovendien promotiematerialen krijgen om buren, collega’s of (mede)leerlingen enthousiast te maken om mee te doen. Heb je geen groep, maar wil je toch graag meedoen? Meld je via bovenstaande link dan alvast aan als zelfstandige opruimer en sluit later eventueel aan bij een groep.

Aanmelden tot 6 maart
Aanmelden voor de Landelijke Opschoondag kan tot 6 maart. Kom jij ook in actie tegen zwerfafval? Ga de lente schoon van start en meld jouw opschoonactie nog vóór 6 maart aan.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen