Hoofdmenu

Surplus Welzijn en Seniorweb Terheijden vlot van start

19-02-2020 422 keer bekeken 0 reacties

Vorige week kregen wij, een samenwerking tussen Surplus Welzijn en Seniorweb Terheijden, al bij de start van de 'digitale vraagbaak' een flink aantal vragen voor de kiezen. Afgelopen dinsdag was het weer raak in de huiskamer van Surplus aan de Hoofdstraat van Terheijden.

De twee vrijwilligers hadden dan ook nu weer de handjes vol aan de verschillende onderwerpen zoals het aanvragen en gebruik van DigiD (omgaan met de digitale overheid), de haperende e-mailinstellingen, wat te doen met de berichtenbox in mijn.overheid, de vele spam en phisingmeldingen, het veilig internetten, het updaten naar Windows 10 tot Officie 365 toe.

Ook in de carnavalsweek en de weken daarna blijft u welkom met al uw vragen over het gebruik van smartphone, tablet, pc, laptop en meer. Iedere dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur in de huiskamer van Surplus Welzijn aan de Hoofdstraat 2 Terheijden.

www.seniorweb.nl/terheijden e-mail seniorwebterheijden@gmail.com

TIP: www.steffie.nl    (Steffie legt moeilijke dingen makkelijk uit. De wereld is al ingewikkeld genoeg!)

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen