Hoofdmenu

Ontbijtje met senioren in de Cour met Politiek beleg

Anita Dudok 06-03-2020 404 keer bekeken 1 reacties

Vanaf januari zijn Anita Dudok en Vjeko Ivanek, beide vrijwilligers, een ontbijtje voor senioren gestart in de Cour. Het is gezellig om samen te ontbijten en je ontmoet weer andere mensen. Woensdag 4 maart j.l. ontbeten 4 leden van Lijst Harry Bakker mee. Geweldig en mooi initiatief was hun reactie.

Iedere woensdag van 9.00u tot 10.00u ontbijten met senioren in de Cour te Terheijden. Het is gezellig om gezamenlijk te ontbijten en je ontmoet weer andere mensen waarmee je bevriend raakt en een goed gesprek kunt hebben. Er wordt gelachen en we hebben plezier! Veel senioren die alleen zijn nemen vaak niet de moeite om te ontbijten. Zien eten doet eten, en gezamenlijk eten is meer dan alleen het ontbijtje. We zijn gestart met 4 deelnemers en elke week sluiten er weer nieuwe gezichten bij  aan de stamtafel. Inmiddels zitten we iedere woensdag wel met gemiddeld 16 senioren te ontbijten. Blijkt dat er grote behoefte is om op een laagdrempelige manier samen te eten in een gemoedelijke sfeer. Een gezellige gedekte tafel, met een bloemetje en een kaarsje, vindt Anita dan ook belangrijk. Dat motiveert en het nodigt de mensen meer uit om aan te sluiten. Vaak kijken ze al weer uit naar de volgende keer. Iedereen is welkom en niemand hoeft alleen t zijn!

Woensdag 4 maart j.l. waren een aantal leden van de Lijst Harry Bakker ook vroeg naar de Cour gekomen om mee te ontbijten en de sfeer te proeven. Een ontspannen sfeer zorgde dan ook voor leuke gesprekken met elkaar en het was een fijn gevoel om hun warme reacties te mogen ontvangen. Positief waren zij dan ook over dit initiatief voor senioren wat zij zeker omarmden. Bedankt Jan-Willem Stoop, Femke Selders, Wilma van Beurden en Harry Bakker. Óók benieuwd naar deze gezellige ochtend? Kom het zelf ervaren en geef je op, dit kan tot dinsdags ervoor in de Cour of via 0619802135.

Ontbijtgroetjes van Vjeko en Anita.

 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

1  reacties

gemeente Drimmelen

11-03-20 om 9:35

Wat een leuk initiatief

Cookie-instellingen