Hoofdmenu

Het YouTube-kanaal van Seniorweb Nederland

08-03-2020 330 keer bekeken 0 reacties

YouTube is met meer dan twee miljard maandelijkse gebruikers de grootste videosite van de wereld. Google is de eigenaar. Elke minuut wordt er op YouTube meer dan vierhonderd uur aan video's online gezet. De video's staan niet alleen op YouTube, maar ook op websites. En via Facebook en andere sociale media delen mensen YouTube-video's die ze leuk vinden.

YouTube heeft zogeheten kanalen. Hierop staan video's van één aanbieder of over een bepaald onderwerp bij elkaar. Ook SeniorWeb heeft een eigen kanaal.
 

Surplus Welzijn Terheijden helpt u digitaal op weg i.s.m. Seniorweb Terheijden
Dinsdag van 13.30 tot 15.30 uur in de Huiskamer van Surplus Welzijn Hoofdstraat 2 Terheijden de ‘digitale vraagbaak’, een spreekuur waar iedereen gratis met vragen over- of problemen met hun smartphone, tablet, laptop / PC, e-reader of omgaan met de digitale wereld / overheid (DigiD) terecht kan.
Een samenwerking  tussen Surplus Welzijn Terheijden met SeniorWeb. Vrijwilligers tevens ambassadeur van SeniorWeb staan u  te woord en helpen u op weg. Neem gerust uw apparatuur mee en vergeet de snoeren niet.
Meer informatie via de website www.seniorweb.nl/terheijden of per e-mail seniorwebterheijden@gmail.com.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen