Hoofdmenu

SeniorWeb Terheijden geannuleerd vanwege coronavirus

13-03-2020 231 keer bekeken 1 reacties

Surplus Welzijn / Seniorweb Terheijden annuleert het spreekuur in de huiskamer van Surplus Welzijn Hoofdstraat 2 Terheijden.

Door de aangekondigde maatregelen in verband met het corona-virus worden de activiteiten van SeniorWeb Terheijden opgeschort. In ieder geval tot en met 31 maart 2020

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

1  reacties

18-03-20 om 13:18

Herstart spreekuur SeniorWeb Terheijden
Het gratis spreekuur en inlooppunt ‘DIGITALE VRAAGBAAK’, een samenwerking tussen SeniorWeb Terheijden en Surplus Welzijn, gaat weer van start met ingang van dinsdagmiddag 22 juni 2021 in de huiskamer van de voormalige pastorie aan de Hoofdstraat 2 in Terheijden.

De huidige coronamaatregelen en het vaccinatieprogramma staan dit weer toe. U kunt dan weer terecht met vragen over of problemen met uw smartphone, tablet, laptop / PC, e-reader of omgaan met de digitale wereld / overheid (zoals bv. DigiD), veilig internetten en veel meer. Vrijwilligers en ambassadeurs van SeniorWeb Terheijden staan u dan te woord en helpen u op weg. Neem dan gerust uw apparatuur mee en vergeet de snoeren niet. Het gratis spreekuur is iedere dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur.

Tijdens het spreekuur zijn de maatregelen van kracht als bekend via het RIVM zoals het vaak en goed wassen van uw handen, het houden van 1,5 meter afstand van anderen en bij mogelijk corona gerelateerde klachten thuisblijven. Voor het spreekuur geldt bovendien het dragen van een mondmasker, er is plaats voor maximaal twee deelnemers en uw naam plus telefoonnummer worden genoteerd. Een afspraak maken tevoren is niet nodig.

Graag tot ziens en vriendelijke groet,
Jan van Vliet, ambassadeur SeniorWeb Terheijden.
www.seniorweb.nl/terheijden.

Cookie-instellingen