Hoofdmenu

Toegang tot digitale wereld in coronatijd met #allemaaldigitaal

09-04-2020 242 keer bekeken 0 reacties

Via een beeldscherm: dat is in deze coronatijd zo ongeveer enige manier om elkaar te spreken. Hoewel contact via een schermp een uitkomst kan zijn, heeft lang niet iedereen toegang tot een tablet of laptop. Het initiatief #allemaaldigitaal wil hier graag verandering in brengen.

Samenwerking
Allemaal Digitaal is een initiatief van de ICT-sector, maatschappelijke organisatie en de overheid. Onder meer de Alliantie Digitaal Samenleven, waar prinses Laurentien mede-intiatiefnemer van is, is erbij betrokken. Het doel is om zoveel mogelijk mensen toegang te verlenen tot digitale technologie. Zeker in deze coronatijd is dit erg belangrijk, want geen toegang tot dit soort apparatuur kan al snel isolerend werken.

Laptop of tablet aanbieden
Om dit te voorkomen roepen de organisaties achter Allemaal Digitaal bedrijven uit heel Nederland op om laptops of tablets  te doneren. Omroep MAX gaat bijvoorbeeld 100 tablets weggeven. Bent of kent u iemand die werkzaam is bij een organisatie die laptops of tablets kan doneren? 

Bron: Gelezen voor u via MAX Vandaag
Lees het hele atikel

Vriendelijke groet,
SeniorWeb Terheijden
www.seniorweb.nl/terheijden
seniorwebterheijden@gmail.com

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen