Hoofdmenu

Kom maandag 29 juni om 19.30 uur naar de online informatieavond “Participatie Energieneutrale Dorpen

Simone De Jong 18-06-2020 295 keer bekeken 0 reacties

Wilt u meepraten over of meedoen aan de energietransitie? Kom dan naar de online informatieavond Energieneutrale Dorpen van de gemeente Drimmelen op maandagavond 29 juni – u hoeft er de deur niet voor uit.

De gemeente wil namelijk graag in gesprek met u over wat het betekent om als dorp energieneutraal te worden, en wat het betekent om van het gas af te gaan. Omdat de situatie in elk dorp verschillend is, starten we werkgroepen van 6-8 inwoners op in de dorpskernen Drimmelen, Hoge Zwaluwe, Wagenberg, Made en Lage Zwaluwe. Voor Terheijden werken wij samen met het Traais Energie Collectief en pakken we het iets anders aan.

Maar uit welk dorp u ook komt, u bent hoe dan ook van harte welkom op deze online informatieavond! We vertellen u wat we van plan zijn en hoe u mee kunt praten en -doen. Na de pauze kunt u desgewenst nog online in gesprek met de energiecoöperatie Opgewekt Drimmelen, met de energiecoöperatie het Traais Energie Collectief, met een van onze energieambassadeurs, of met de betrokken medewerkers vanuit de gemeente. Aan het eind van de avond ontvangt u een waardebon ter waarde van 44 euro waarmee u energiebesparende maatregelen voor in uw eigen huis kunt kopen.

Lees meer over de informatieavond “Participatie Energieneutrale Dorpen” of ga direct naar de aanmeldpagina om u voor deze avond aan te melden. U ontvangt dan tijdig een e-mail met alle informatie.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen