Hoofdmenu

Bekijk de online informatieavond 'Energieneutrale Dorpen' terug

Simone De Jong 02-07-2020 324 keer bekeken 0 reacties

Maandag 29 juni vond de online informatieavond ‘Energieneutrale Dorpen’ plaats. De gemeente gaat in opdracht van de Raad aan de slag met inwoners om plannen van aanpak energieneutrale dorpen te maken.

Dit doet de gemeente door per dorp werkgroepen te starten die samen plannen gaan maken. Uit elk dorp moet uiteindelijk een plan van aanpak energieneutraal komen. Deze plannen worden door de gemeente verwerkt in het beleid om energieneutraal te worden.

Tijdens de online informatieavond legden de gemeente uit wat ze precies van plan zijn en hoe je mee kunt praten en doen. Bekijk de hele uitzending terug via https://bit.ly/2NQeyS5 of bekijk een fragment https://bit.ly/38jeeVD

Wil je meepraten over of meedoen aan de energietransitie? Geef je dan uiterlijk 12 juli op voor deelname aan onze werkgroepen Energieneutrale Dorpen! via https://bit.ly/2ZIGM79

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen