Hoofdmenu

Geen Kersthandbaltoernooi dit jaar

Handbalvereniging Made 22-10-2020 316 keer bekeken 0 reacties

Helaas wordt door de maatregelen rondom het COVID-19 virus dit jaar het van oudsher bekende HVM-kersthandbaltoernooi niet georganiseerd.

 

 Helaas wordt door de maatregelen rondom het COVID-19 virus dit jaar het van oudsher bekende HVM-kersthandbaltoernooi niet georganiseerd. Het zou dit jaar voor de 27e keer plaatsvinden. Echter de organisatie ziet geen mogelijkheden om dit op een verantwoorde, veilige wijze te kunnen houden. We zijn nog wel aan het kijken of we misschien ergens in het voorjaar van 2021 iets kunnen gaan opzetten.

 

Door de maatregelen zouden wij geen kleedkamers kunnen gebruiken, ouders zijn niet welkom, omdat er maar heel weinig mensen boven de 18 bij mogen zijn. De ouders mogen niet komen kijken, dus geen papa’s, mama’s, opa’s en oma’s. Dat is ook niet leuk. De kinderen mogen zelf dus alleen maar met zijn allen tegelijk in de sportzaal zelf zijn. Dat wordt veel te druk en omdat er per team maar 1 coach bij mag, is er veel te weinig controle op zoveel overenthousiaste kinderen, die hun kerstenergie kwijt willen. Dan zouden we te veel voor politieagent moeten gaan spelen en dat is ook wat wij niet willen. Mogelijk zullen ook veel ouders hun kinderen niet hiernaar toe durven te sturen. Dan krijgen we de teams niet vol bezet. En we moeten uiteraard ook kiezen voor de gezondheid van scheidsrechters en organisatie. Dat zijn ook vrijwilligers

Wij willen gewoon een gezellig kersthandbal toernooi houden zoals we al 26 jaar gedaan hebben, waarbij het plezier en het sporten voor de kinderen voorop staat.

Daarom hopen we dat alle problemen spoedig achter de rug zijn en we in het voorjaar hierop terug kunnen komen. Het is helaas niet anders.

Wij houden u op de hoogte. Houdt afstand en BLIJF GEZOND !!

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen