Hoofdmenu

Samenwerken aan een betere toegang

Chantal Geurts 11-12-2020 337 keer bekeken 0 reacties

Iedere inwoner kan te maken krijgen met een vraag over zorg of ondersteuning. Het kan bijvoorbeeld gaan over vragen op het gebied van meedoen, geld, opvoeding of zorg. De gemeente wil weten of we de toegang tot zorg en ondersteuning kunnen verbeteren.

Gemeente Drimmelen vindt het belangrijk dat de toegang tot zorg en ondersteuning goed geregeld is. Dat inwoners weten waar ze terecht kunnen met vragen. En dat inwoners de juiste zorg en ondersteuning krijgen. De gemeente doet daaom mee aan het Verbetertraject Toegang. Daarmee wil de gemeente de toegang tot zorg en ondersteuning nog beter maken.

Samen met maatschappelijke organisaties en inwoners werkt de gemeente aan een verbeterde toegang.
De gemeente hoort graag wat uw ervaring met de toegang tot zorg en ondersteuning is.
Wat gaat er volgens u goed en wat kan er beter?

Hiervoor is een korte online vragenlijst gemaakt. Het invullen van de vragenlijst is anoniem en duurt ongeveer 5 à 10 minuten. Zou u de vragenlijst vóór 22 december willen invullen? Uw mening telt!

Ga naar de vragenlijst

Wat gebeurt er met de informatie?

Eind januari organiseert de gemeente een digitale bijeenkomst. Inwoners, medewerkers van maatschappelijke organisaties en de gemeente bespreken de resultaten. Samen bepalen we vervolgens met welke verbeterpunten we aan de slag gaan.

Praat u graag mee over een betere toegang? Meldt u zich dan aan voor deze digitale bijeenkomst. Stuur een mail naar cgeurts@drimmelen.nl.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen, of wil u meer weten over het Verbetertraject Toegang? Bel dan met Chantal Geurts van de gemeente op telefoonnummer 14 0162 of mail naar cgeurts@drimmelen.nl.

Ook kunt u informatie vinden op www.movisie.nl/toegang.

Alvast bedankt voor uw hulp!

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen