Hoofdmenu

Zaterdagavond 13 februari: Blai op de May Online!

13-01-2021 244 keer bekeken 0 reacties

Helaas kunnen in 2021, naast de andere gebruikelijke Mayse carnavalsactiviteiten, ook het roemruchte Kinkleutenbal en de Mayse quizshow Blai op de May niet plaatsvinden. C.V. De Kinkeluten heeft desalniettemin niet stilgezeten en presenteren op 13 februari een unieke Mayse online carnavalsquiz.

Door de voolopig geldende corona reglementen is het onmogelijk, niet toegestaan en natuurlijk simpelweg onverantwoord om de altijd drukbezochte carnavalsevenementen die georganiseerd worden door C.V. De Kinkleluten in De Korenbeurs door te laten gaan dit jaar. Maar een Kinkeluut kan niet "als een kikker op een kluitje" gaan stilzitten. Daarom is C.V. De Kinkleuten druk bezig met de voorbereiding van een "Blai op de May Online" editie. Blai op de May is een quiz die al jarenlang op maandagochtend met carnaval steeds meer publiek trekt naar Grand Café du Kinkeluut in De Korenbeurs. Sterker nog, de zaal is inmiddels te klein voor het toestromende publiek de afgelopen paar jaren en daarom is de quiz (voor de laatkomers) ook al te volgen op schermen in de Grote Zaal van De Korenbeurs.
Dit jaar is alles anders en dus geen Blai op de May in De Korenbeurs in een bomvolle zaal op het gebruikelijke podium met een team bestaande uit een drietal Mayenèrs en een team bestaande uit een drietal Mayenèrinekes. In 2021 gaat de quiz online en kan iedereen uit de May (en zelfs iedereen die daar niet vandaan komt) vanuit thuis meedoen. Iedereen krijgt dus ook de kans om de meest begeerde bokaal van de May binnen te slepen.
Deze online Mayse carnavalsquiz zal plaatsvinden op zaterdagavond 13 februari, vanaf 20:00 uur. Het wordt een unieke quizshow vol met scherpe vragen over de May, de bewoners van de May en het Mays carnaval. Binnenkort zal er meer info verschijnen over de quiz en over deelname op de Facebook pagina van C.V. De Kinkeluten. Tot die tijd kan "Blai op de May Online" alvast met dikke letters worden genoteerd in de Mayse agenda's.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen