Hoofdmenu

Paasontbijtje voor ouderen aan huis

Anita Dudok 01-04-2021 205 keer bekeken 1 reacties

Wat hadden we graag met elkaar van het Paasontbijtje in de Cour willen genieten

Een jaar geleden zaten we met Pasen in de 1e lockdown van de coronapandemie en brachten we de ontbijtjes bij de ouderen aan huis. Inmiddels brengen we voor de 53e week de ontbijtjes aan huis. Helaas kunnen we dit jaar de Pasen nog steeds niet met elkaar in de Cour vieren. Nu dus voor de tweede keer met Pasen in de 2e lockdown hebben we de ouderen opnieuw verrast met een heerlijk luxe paasontbijtje aan huis. Dankbaar voor de vele extra lekkernijen, gesponsord door lokale winkeliers, was het zeker weer een grote verassing met alleen maar blije gezichten. Met nog een mooi paasboeketje, gemaakt door Ria, Carla en Anita hebben we toch wat gezelligheid bij de mensen thuis gebracht! Hier worden we toch allemaal blij van in deze moeilijke tijd!

We hopen dat we snel weer naar de Cour mogen als iedereen gevaccineerd is, want wat kijken we er naar uit om elkaar weer te zien en gezellig te kunnen ontmoeten aan de stamtafel in de Cour bij Tim.

We bedanken alle sponsors die dit mede mogelijk hebben gemaakt en dit initiatief een warm hard toedragen.

Jaqueline, Carla en Anita wensen iedereen ondanks de coronamaatregelen toch fijne Paasdagen!                              Niets is gewoon, het kleinste ding is wonderlijk en complex  dus geniet van de kleine dingen en het moment!

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

1  reacties

Anita Dudok 01-04-21 om 15:38

Hahaha.....hard moet natuurlijk hart zijn, stom foutje van mezelflaugh

Cookie-instellingen