Hoofdmenu

Wij zijn Hello You, een badminton vereniging voor mensen met een lichamelijke beperking en wij zoeke

Silvia Vos 03-09-2021 206 keer bekeken 0 reacties

Wij zijn Hello You, een badminton vereniging voor mensen met een lichamelijke beperking. Onze vereniging bestaat uit spelers die in rolstoel zitten maar ook uit leden die staand sporten.

actie Wij zijn Hello You, een badminton vereniging voor mensen met een lichamelijke beperking. Onze vereniging bestaat uit spelers die in rolstoel zitten maar ook uit leden die staand sporten. Het maakt niet uit of je beperking groot of klein is. Ook als badmintonnen bij een gewone vereniging net te hoog gegrepen is dan ben je bij ons op de goede plaats. Het gaat er om dat je in beweging bent, ieder op zijn eigen niveau. Jong of oud maakt niet uit.

We hebben veel plezier met elkaar en er wordt heel wat gelachen maar we zijn zeker ook fanatiek en gaan we voor iedere shuttle.

Wij zijn op zoek naar nieuwe leden. Heb je een lichamelijke beperking en wil je iets aan sport doen. Kom dan gerust eens kijken om de sfeer te proeven en een shuttletje mee te slaan. Er staan sportrolstoelen klaar die gebruikt kunnen worden. Probeer het een paar keer gratis om te zien of je het leuk vind.

Ieder vrijdagmiddag spelen we van 13.30 tot 15.00 in de sporthal De Amerhal in Made.

Heb je  nog vragen of voor meer informatie kan je ook altijd even bellen met Silvia Vos 0611497647

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen