Hoofdmenu

Deelnemers van het Ontbijtje in de Cour maken ook een canvasdoekje

Anita Dudok 06-10-2021 182 keer bekeken 0 reacties

Het ontbijtje in de Cour draagt zeker bij aan "Een tegen Eenzaamheid". "Ik kijk er iedere woensdag weer naar uit om gezamenlijk met andere mensen te ontbijten" zijn de woorden van vele alleenstaande ouderen! "Samen eten is meer dan alleen het ontbijtje".

Het is de week Een tegen Eenzaamheid en ook bij het ontbijtje in de Cour geven we daar extra aandacht aan. We hebben dan ook deze week de tafels sfeervol gedekt met ook wat extra lekkers voor de mensen. Iedereen verdient een warm welkom in de Cour waar gezelligheid en saamhorigheid belangrijk zijn. Ontmoeting en gezamelijk eten is voor velen al een stap om de taboe van eenzaamheid te doorbreken.                                                                                             Bij het ontbijtje is iedereen welkom en mag zichzelf zijn!

Gezamelijk hebben we mooie cavasdoekjes gemaakt. Ieder op zijn manier en we zijn super trots                              op alle mooie canvasdoekjes! 

 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen