Hoofdmenu

HVM DA1- HEERLE DA1 28 november

Handbalvereniging Made 11-12-2021 2361 keer bekeken 0 reacties

Na vorige wedstrijd tegen Tachos met winst af te sluiten was het nu tijd om tegen Heerle aan te treden .

De meiden moeten de 1e minuten wel wennen aan het hogere baltempo van de tegenstander wat ook resulteert in een achterstand. De eerste HVM goal wordt pas na zo’n 4 ½  minuut gescoord door Vera .
Ongeveer halverwege de eerste helft krijgt HVM wat meer grip op de opponent ,zeker verdedigend staan alle meiden hun mannetje. Met het resultaat dat Lisa na geel te hebben gehad nu ook 2 minuten tijdstraf krijgt. 
Maar ook in ondertal wordt er stevig en goed verdedigd en weten de meiden ook nog te scoren. Sanne weet door een goede loopactie uit de hoek een penalty te versieren en ook Minke pakt haar doelpuntjes mee vanuit de rechterhoek.
Na een 3-tal penalties komt de tegenstander weer terug ,ruststand 7-9.
Tijdens de rust houdt coach Barrie weer zijn gebruikelijke praatje. Meiden, verdedigend iets eerder uitstappen, meer rust in de aanval. Eerst goed opzetten en dan pas afmaken . Het blijken wijze woorden te zijn.
 De 2e helft wordt begonnen met een fraai  afstandsschot van Floortje. Ook Bente is weer lekker bezig en scoort zowel vanuit de hoek als met een penalty ,8-11.
Merijn ,vaste waarde op de cirkel , loopt zich goed vrij en scoort op aangeven van Vera.
Na een lange rugblessure maakt ook Nikki weer haar eerste minuten en laat zien dat ze haar afstandsschoten nog niet is verleerd, Sam is op dezelfde positie belangrijk met haar heupschoten en weet ook meerdere malen de hoek in stelling te brengen.
Aanvallend pikken ook Lisa, Bente en Luna hun doelpunten mee en Luna laat zien op meerdere posities goed uit de verf te komen.
Gelegenheidscirkel Tess weet ook op deze positie raad mee, goede loopacties worden afgewisseld door superieur verdedigend werk.
Ook met positiewisselingen weten de meiden elkaar goed te bereiken , hard werken en goed spel als resultaat.
Last but not least doelvrouw Tirza die met een geweldig stoppercentage zeker in deze wedstrijd de woman of the match was , al zal ze dat zelf niet toegeven.
HV Heerle DA1- HVM DA1 uitslag 13-22.
Verslag door Maura onze geblesseerde cirkelloopster.

Met dank aan onze sponsoren

https://www.partytentverhuur-brabant.nl/ en https://www.facebook.com/Brenders-Asperges-470357886486946/?hc_ref=ARS5vYPXuIzPxI99Oebfc-AK-QFTWGEJ680UdXeExatCfMYpTjRhbgxduEQwTf3HgDE&fref=nf&__x

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen