Hoofdmenu

HVM DC1- RHV DC1 28 november

Handbalvereniging Made 18-12-2021 143 keer bekeken {0} reacties

Vanochtend zijn we na 2 opzeggingen en 2 geblesseerden met maar 8 speelsters naar Rijen vertrokken voor de wedstrijd tegen RHV.

Het plan voor deze wedstrijd was om plezier te hebben, de vrije vrouw te zoeken en aan te pakken in de verdediging.

Helaas was RHV iets wakkerder dan wij en opende zij de score.

Gelukkig voor ons was het niet kort daarna Noa die voor ons de 1e scoorde.

Het was zoeken in de aanval doordat de opbouwers ver uit verdedigde. Het passeren en zonder bal instarten naar de vrije ruimte is nog lastig.

Daarnaast werden we flink aangepakt als we in de buurt van de verdedigers kwamen waardoor we soms de bal verloren en verschillende break outs tegen kregen.

Lenthe was verschillende keren snel mee terug om proberen ze zenuwachtig te maken waardoor de bal te houden was of naast geschoten werd.

Verdedigend stonden we ons mannetje. Brenna die een aantal keren de aanvallers goed vastzette.

Maar helaas was het lastig om goed vat te krijgen op de langere opbouwers van RHV.

Aan het einde van de 1e helft kregen we een penalty en die werd door Hinte netjes in het doel gegooid.

Ondanks de vele doelpogingen en diverse mooie stops van Sofie werd de ruststand 15-2 in het voordeel van RHV.

De 2e helft zijn we weer fris gestart met Brenna in het doel en Sofie in de aanval die met een mooie actie de score opent.

In de rust aangegeven dat we moeten starten om de verdedigers te binden. Feline heeft dit diverse keren gedaan waarbij ze flink aangepakt werd, maar ze liet zich niet kennen en zette door naar de cirkel.

Zomaar uit het niets een doelpoging van Liz en die ging er zowaar in.

Rinske die vanuit de hoek naar de cirkel startte en daar een paar keer de bal kreeg om tot een schotpoging te komen.

Verdedigend bleven we ons best doen om elkaar te helpen en de verdediging te sluiten.

Dit ging niet altijd even goed, maar de wil was echt wel te zien.

De 2e helft ging qua scores beter dan de 1e helft waardoor we een heel klein beetje dichterbij kwamen.

Eindstand is uiteindelijk 30-8 geworden.

De meiden hebben echt hard gewerkt, helaas niet altijd door de scheidsrechter beloond voor hun werken, en plezier gehad.

Na de wedstrijd konden ze lachen om deze verloren wedstrijd en dat we nog steeds onderaan staan.