Hoofdmenu

Eindelijk mogen we weer met de ouderen in de Cour gaan ontbijten!

Anita Dudok 02-02-2022 124 keer bekeken 0 reacties

Na bijna 2 jaar, waarvan we 71 weken het ontbijtje aan huis bezorgd hebben, lijkt er weer ruimte te ontstaan in onze samenleving. Wat heeft iedereen hier naar uitgekeken!

2-2-2022 een prachtige datum om iedereen weer een warm welkom te heten in de Cour om gezamelijk te ontbijten. Wat hebben de ouderen dit gemist zeg, gezellig samen ontbijten, elkaar te zien en te spreken. 

Vandaag maken we een nieuwe start na een lange periode niet met elkaar te hebben kunnen ontbijten. Omdat we in de lockdowns de ontbijtjes aanhuis hebben bezorgd hebben we altijd het contact met de mensen gehouden. Hierdoor bleven de mensen gemotiveerd en hadden ze toch even een praatje en hun genietmomentje thuis. Nu iedereen gevaccineerd is en de boosterprik heeft gehad kunnen we langzaam weer terug naar ons sociaal leven wat zo ontzettend belangrijk is. Elkaar ontmoeten en samen ontbijten is niet vanzelfsprekend voor iedereen.            Wij van het ontbijtteam streven ernaar dat iedereen welkom is en mag zijn wie hij/zij is.

Genieten van de kleine dingen en het moment!

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen