Hoofdmenu

Vrijwilligersevent 2022 - Ontdek talent!

SWO Drimmelen 11-03-2022 175 keer bekeken 0 reacties

Werkt jouw organisatie ook met vrijwilligers? Dan weet jouw organisatie als geen ander hoe belangrijk vrijwilligers zijn én blijven. De zoektocht naar vrijwilligers en het werven van vrijwilligers die passen bij jouw organisatie gaat onverminderd voort.

Daarom organiseert het Vrijwilligers Informatiepunt samen met vrijwilligersorganisaties voor de
7de keer het VRIJWILLIGERSEVENT.

 

  • Datum                : vrijdag 13 mei 2022
  • Tijdstip              : van 14.30 – 17.00 uur
  • Locatie               : SOVAK (AC Gruijtplein) / Koningsveld 1 / Terheijden

 

Voor jouw organisatie is dit Vrijwilligersevent kans om het vrijwilligerswerk bij jouw organisatie onder de aandacht te brengen. Het Vrijwilligersevent staat in het teken van kennismaken met (potentiële) vrijwilligers en andere organisaties. Ervaringen worden gedeeld en we zien elkaar (letterlijk en figuurlijk).

 

Mis deze kans niet en noteer de datum in jouw agenda. Deelname is gratis!

Inschrijven kan via vip@swodrimmelen.nl o.v.v. naam organisatie / naam en voorletter(s) deelnemer(s) / adres / telefoonnummer / emailadres / websiteadres.

 

Het spreekt voor zich, maar uiteraard wordt er bij de organisatie van dit event rekening gehouden met de op dat moment eventueel nog geldende maatregelen van het RIVM.

 

Na inschrijving ontvang je een bevestiging en houden we je op de hoogte van de verdere invulling van dit Vrijwilligersevent.

 

Heb je naar aanleiding hiervan vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact op met het Vrijwilligers Informatie Punt (vip@swodrimmelen.nl, 0162-451894).

 

Graag zien we jouw inschrijving tegemoet!

 

 

Met vriendelijke groet,

Werkgroep vrijwilligersevent 2022

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen