Hoofdmenu

Paasbrunch met ouderen in de Cour

Anita Dudok 14-04-2022 220 keer bekeken 0 reacties

Gezelligheid samen met 24 ouderen tijdens de Paasviering in de Cour

Wat we met de kerst nog niet mochten vanwege de corona hebben we nu met een Paasbrunch dubbel gevierd!   In plaats van het ontbijtje hadden de vrijwilligers gisteren een paasbrunch georganiseerd. Er kwamen zo'n 24 ouderen naar de Cour om daar gezellig samen te brunchen. Elke week kijken ze weer uit naar dit moment om samen te eten en plezier met elkaar te hebben. De vrijwilligers hadden vanallerlei lekkers klaargemaakt van hartig tot zoet met vooraf een versgemaakte aspergesoep aangeboden door van Beek Asperges. Met halverwege nog een kleine minibingo was het een zeer geslaagde ochtend/middag. Iedereen heeft Genoten en dat maakt ons als vrijwilligers ontzettend blij! Iets kunnen doen voor de ander!!

Bedankt alle sponsors die die mede mogelijk maakten: De Cour, Tim Ovington, Bakkerij v. Dongen, Van Beek Asperges, AH Made, Lidl Terheijden, Jumbo Terheijden, Aardbeienkwekerij Vermeulen, Drogisterij Relinde Fijnaut, Arend de Molen, Batist Westmade Gerberakwekerij, Inge vd Akker, Maycke Willems en alle vrijwiligers: Carla, Jacqueline, Chantal, Ria, Anita en stagaire Roos.

                                              TROTS OP WAT WE SAMEN DOEN VOOR DE OUDEREN!

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen