Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 23-01-2023 564 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 25 januari om 019.00 uur zendt Omroep Drimmelen beelden uit van • 42 Actueel • Drimmelense sport-Judovereniging Haragei • Over smaak valt…. • Afscheidsreceptie wethouder Lieke Schuitmaker • 25-jarig jubileum SWO • Bijzondere hobby’s-Kruidenkenner Riek van Dongen

42 Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

Drimmelense sport-Judovereniging Haragei

In onze nieuwe serie Drimmelense sport dit keer aandacht voor judovereniging Haragei Terheijden. Zij organiseerden het 500 punten toernooi in de Cour Terheijden. Niet alleen een judo-toernooi, maar een echte judo-beleving, zoals ze zelf aankondigden.  Tijdens het toernooi spraken we de trainersploeg en een groot aantal deelnemers, die enthousiast vertellen over hun sport.

Over smaak valt………

Het muziek programma, waarin inwoners van onze gemeente vertellen over hun favoriete muziek. De presentie wordt gedaan door Johan Marijnissen. Tijdens de uitzending worden ook muziekfragmenten getoond. In deze uitzending zijn we te gast bij Max de Koning.

Afscheidsreceptie wethouder Lieke Schuitmaker

Op dinsdag 10 januari vond het afscheid plaats van wethouder Lieke Schuitmaker in het gemeentehuis in Made. Zij vertrekt uit onze gemeente om burgemeester te worden in Alphen-Chaam. Op de zeer druk bezochte receptie bedankte zij alle mensen met wie ze heeft samengewerkt in onze gemeente. Zij was ruim 4 jaar wethouder en sinds 2022 de eerste loco-burgemeester.

25-jarig jubileum SWO

SWO Drimmelen bestaat 25 jaar! Donderdagmiddag 12 januari 2023 start SWO Drimmelen de viering van haar 25 jarig bestaan met een nieuwjaarsreceptie voor al haar relaties in Fletcherhotel De Korenbeurs in Made. Tijdens de receptie werd het jubileumlogo en jaarprogramma feestelijk onthuld. Dit programma voorziet in verschillende activiteiten en projecten die in de loop van dit jaar worden georganiseerd om vrijwilligers, cliënten en mantelzorgers extra in het zonnetje te zetten. Maar ook voor inwoners, netwerkpartners en gemeente Drimmelen worden speciale activiteiten georganiseerd om de Waarde van Welzijn nog eens goed te duiden.

Bijzondere hobby’s-Kruidenkenner Riek van Dongen

Voor onze serie ‘Bijzonder Hobby’s’ ging verslaggever Joost Pieterman dit keer op bezoek bij Riek van Dongen. Zij is een kruidenkenner bij uitstek en voor haar is dat niet zo maar een hobby, maar een passie. Zij vertelt er enthousiast over en laat natuurlijk de kruiden in haar mooie tuin zien.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl Stipte kanaal 2170, en Delta TV op kanaal 12. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen