Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 30-01-2023 686 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 1 februari om 019.00 uur zendt Omroep Drimmelen beelden uit van • 42 Actueel • Willeke Alberti in de Wijngaerd • Achter de schermen kersuitzending jaren 50 Dorp • Bijzondere hobby’s - Jan van Gijzel - deel 2 • Drimmelense sport-Judovereniging Haragei • Over smaak valt….

42 Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

Willeke Alberti in de Wijngaerd

Op 17 januari jl. opende burgemeester Boy Scholtze de feestmiddag in de Wijngaerd en kondigde aan dat  Willeke Alberti ging optreden. Alle aanwezigen, maar ook de band en Willeke zelf, genoten volop. Het werd een  fantastische middag voor iedereen! Deze samenvatting is gemaakt om de bewoners nog een keer heerlijk te laten nagenieten via hun beleef-tv. Wilt u het ook graag zien? Kijk dan naar onze uitzending, want het wordt niet gepubliceerd op onze social media kanalen.

Achter de schermen kersuitzending jaren 50 Dorp

Tijdens de kerstdagen kon u kijken naar de Kerstspecial van Omroep Drimmelen, die grotendeels is opgenomen in het mooie ‘Ons Jaren 50 Dorp’ te Hooge Zwaluwe. Deze week bieden we u een kijkje achter de schermen van de opnames.

Bijzondere hobby’s - Jan van Gijzel - deel 2

Voor onze serie ‘Bijzonder Hobby’s’ ging Joost Pieterman in gesprek met Jan van Gijzel. Hij houdt duiven en vertelt vol passie over de duivensport en de ontwikkelingen daarbinnen. Natuurlijk ziet u ook beelden van zijn duiven. Deze week ziet u de 2e aflevering van dit tweeluik.

Drimmelense sport-Judovereniging Haragei

In onze nieuwe serie Drimmelense sport dit keer aandacht voor judovereniging Haragei Terheijden. Zij organiseerden het 500 punten toernooi in de Cour Terheijden. Niet alleen een judo-toernooi, maar een echte judo-beleving, zoals ze zelf aankondigden.  Tijdens het toernooi spraken we de trainersploeg en een groot aantal deelnemers, die enthousiast vertellen over hun sport.

Over smaak valt………

Het muziek programma, waarin inwoners van onze gemeente vertellen over hun favoriete muziek. De presentie wordt gedaan door Johan Marijnissen. Tijdens de uitzending worden ook muziekfragmenten getoond. In deze uitzending zijn we te gast bij Max de Koning.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl Stipte kanaal 2170, en Delta TV op kanaal 12. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen