Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 13-02-2023 497 keer bekeken 0 reacties

Deze week barst het carnaval los en ook tijdens de carnaval is Omroep Drimmelen natuurlijk in de buurt. Vanaf 17 februari tot en met 21 februari zendt Omroep Drimmelen zowel op radio als tv dagelijks een carnavalsuitzending uit. Een gevarieerd programma met onder andere:

  • Op vrijdag  vanaf 15.00 uur de 3 uurkes vooraf van Omroep Brabant en de carnavals top 30
  • Op zaterdag Het Prinsengala en de Schreitstrait op de May
  • Op zondag 25 jaar het May’s Kwartierke en Sauwelen in de dorpen
  • Op maandag zijn we vanaf 11.00 uur live te zien uit vanuit Bar 13 in Wagenberg, Feest op je TV en de Kindermuziekbingo vanaf 14.00 uur, waar de kinderen weer leuke prijzen kunnen winnen
  • Daarnaast beelden van de optochten in de dorpen, wagenbouwers, artiesten, carnavalsbands, blaaskapellen en al eerder opgenomen materiaal van onder andere het 11e van de 11e bal en het Kinkelutenbal.
  • Op dinsdag avond om 23.00 uur sluiten we onze carnavalsuitzending af.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl Stipte kanaal 2170, en Delta TV op kanaal 12. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen