Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 27-02-2023 662 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 1 maart om 019.00 uur zendt Omroep Drimmelen beelden uit van • Over smaak valt…. • Zomer in Zeeland • Herengracht concert-deel 2 • Beelden lage Zwaluwe - deel 1 • Muziek in de regio - Ensemble Triptyque

Over smaak valt….

Het muziek programma, waarin inwoners van onze gemeente vertellen over hun favoriete muziek. De presentatie wordt gedaan door Johan Marijnissen. Tijdens de uitzending worden ook muziekfragmenten getoond. In deze uitzending zijn we te gast bij John van Oosterhout uit Made.

Zomer in Zeeland

Kijkt u al uit naar de volgende zomervakantie? Dan kunt u alvast in de stemming komen door te kijken naar het verslag dat onze vrijwilliger Joop van de Sande maakte van zijn zeilvakantie in Zeeland afgelopen zomer. Wat kan vakantie in ons eigen land toch mooi zijn!

Herengracht concert-deel 2

U had het nog van ons tegoed: deel 2 van het Herengrachtconcert in Drimmelen. Dankzij een team van negen vrijwilligers konden we ook in 2022 weer genieten van de zevende editie van het Drimmelense Herengracht Concert. Het werd een mooi muzikaal feest met diverse muziekstijlen. De pittoreske en altijd gezellige Herengracht in Drimmelen gaf daar een extra feestelijk tintje aan. Wij maakten een impressie.

Beelden lage Zwaluwe - deel 1

Graag nemen wij u mee op een interessante tour langs de vele standbeelden en monumenten in de gemeente Drimmelen. Hoe vaak komen wij als inwoners van de gemeente Drimmelen niet in ons eigen dorp of 1 van de 5 anderen? Ontelbare keren! En elke keer weer rijden of lopen wij, zonder echt nog te kijken, langs al die standbeelden en monumenten, die daar overal staan. Samen met de gemeente Drimmelen willen wij als Omroep Drimmelen daar graag iets aan doen. In deze mini-serie geven wij ruimschoots aandacht aan alle kerkdorpen met hun eigen specifieke beelden en monumenten. Deze keer ziet u deel 1 over de beelden in Lage Zwaluwe.

Muziek in de regio

In onze rubriek ‘Muziek in de regio’ kunt u dit keer kijken en luisteren naar Ensemble Triptyque.
Ensemble Triptyque bestaat uit Fama Koning (16 jaar) op cello, Sarah van der Lijke (15 jaar) op fluit en Merle van der Lijke (17 jaar) op harp. Op 6 maart 2022 gaven zij een concert in het Witte kerkje Terheijden, voor een zeer enthousiast publiek. En niet zonder reden: ongelooflijk wat deze 3 jonge musici presteren!

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl Stipte kanaal 2170, en Delta TV op kanaal 12. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen