Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 19-04-2023 656 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 21 april om 019.00 uur zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Portret-Din de Ridder • Bijzondere hobby’s-Bidprentjes-deel 1 • Dorpsgericht Werken-Digitaalhuis • Jong Nederland • Uit de oude doos • Mades Meezingkoor

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Portret-Din de Ridder

In onze serie portretten gaat Marylène Koelewijn dit keer in gesprek met Din de Ridder uit Terheijden.  Hij vertelt in een stortvloed van woorden over zijn jeugd, zijn levensloop en natuurlijk over zijn grote liefde: het wielrennen.  Natuurlijk met mooie foto’s en wat filmfragmenten.

Bijzondere hobby’s-Bidprentjes verzamelen - deel 1

Voor onze serie ‘Bijzonder Hobby’s ging verslaggever Joost Pieterman dit keer op bezoek bij Piet de Jong. Hij ging met hem in gesprek over een wel heel bijzondere hobby, namelijk het verzamelen van bidprentjes en doodsprentje en het verschil tussen die 2. Piet vertelt vol passie over deze prentjes en hun geschiedenis. In een volgende aflevering zal hij ons zijn prentjes laten zien.

Dorpsgericht Werken-Digitaalhuis

Iedere maand kunt u kijken naar onze rubriek Dorpsgericht werken. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen. Dit keer heeft zij een gesprek met Peter Geluk, ambassadeur laaggeletterdheid, en met Zanza Loupias van het Digi-Taalhuis Theek 5.

Jong Nederland

Jong Nederland bestaat volgend jaar 80 jaar en dat is reden voor Omroep Drimmelen om daar een keer aandacht aan te besteden. Onze verslaggeefster Marylène Koelewijn ging met een cameraploeg op bezoek bij deze jeugd en jongerenorganisatie. Zij vertelt over het ontstaan en de geschiedenis en sprak er ook met hopman Jules van Oorschot, en 2 andere (oud)leden.  Een verslag met veel foto’s uit lang vervlogen tijden.

Uit de oude doos

Wij kwamen in ons archief een wel heel bijzonder filmverslag tegen, van wat toen nog TVExtra was. TVExtra had namelijk een uitnodiging van China gekregen voor de Miss Tourisme Queen International 2010-verkiezing. Daaraan nam Nathalie den Dekker uit Made deel als Miss Nederland. Een kleurrijk filmverslag was het resultaat.

Mades Meezingkoor

Op 26 maart trad het Mades Meezingkoor op in de Korenbeurs met hun 15e Meezingfestijn. Wij laten u een compilatie zien van een aantal nummers die zij er zongen.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl Stipte kanaal 2170, en Delta TV op kanaal 12. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen