Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 01-05-2023 619 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 5 mei om 019.00 uur zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Koningsdag gemeente Drimmelen • Concert De Wilgenband en het Symfonisch RuimteOrkest-deel 1 • Heel De Wijngaerd bakt • Concert De Wilgenband en het Symfonisch RuimteOrkest-deel 2

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Koningsdag gemeente Drimmelen

Natuurlijk werd ook in onze gemeente Koningsdag uitbundig gevierd op 27 april en natuurlijk was Omroep Drimmelen weer in de buurt. Wij laten u een impressie zien van de vieringen in de verschillende kerkdorpen. Met dank aan alle organisatiecomités, die dit feest mogelijk maakten.

Concert De Wilgenband en het Symfonisch RuimteOrkest-deel 1

Op 23 april gaven de Wilgenband en het Symfonisch RuimteOrkest een gezamenlijk concert in de theaterzaal van cultureel centrum De Mayboom. De Wilgenband is een gezellige club van mensen met een beperking die met nimmer aflatend enthousiasme sinds 1994 muziek maken. Ze staan onder leiding van Peter Kuijpers. Het Symfonisch RuimteOrkest onder leiding van Caspar Versluis werd bij dit optreden versterkt door het leerlingenorkest MaeStRO!

In deel 1 ziet u een impressie van het optreden van beide orkesten. Deel 2 ziet u iets later in deze uitzending.

Heel De Wijngaerd bakt

Wat begon als een leuk idee van twee huiskamerbegeleiders van De Wijngaerd groeide uit tot een fantastische finaledag! Vier afdelingen van het zorgcentrum – Boerenhoek, Boveneindje, Dagcentrum en Haasdijk – hadden hun smakelijkste en beste ‘bakkersvingers’ ingezet om de trofee Heel De Wijngaerd Bakt! mee naar de afdeling te kunnen nemen. En de winnaar werd de spektakeltaart van ’t Boveneindje.

Concert De Wilgenband en het Symfonisch RuimteOrkest-deel 2

In deel 2 van ons samenvattend beeldverslag van het concert dat De Wilgenband en het Symfonisch RuimteOrkest gaven, ziet u beide orkesten optreden, met in dit deel wat uitgebreidere aandacht voor de Wilgenband.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl Stipte kanaal 2170, en Delta TV op kanaal 12. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen