Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 15-05-2023 494 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 19 mei om 019.00 uur zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Drimmelense Sport: Free Running • Vrijwilligers Informatiepunt • Najaarsconcert • Boy Scholtze ruim 100 dagen burgemeester • Bijzonder hobby’s – Bidpretjes verzamelen

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Drimmelense Sport: Freerunning

Freerunning is een spectaculaire sport waarbij je zo snel mogelijk over obstakels beweegt. Hierdoor ontwikkel je het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. Het is geen wedstrijdsport. Wij namen een kijkje bij Sportvereniging De Zwaluwen in Made die -naast andere sporten- ook freerunning op het programma heeft staan. Een aantal deelnemers aan deze sport vertelt u er in deze aflevering alles over.

VrijwilligersInformatiePunt

Het Vrijwilligers Informatiepunt (VIP) is er voor alle vrijwilligers en organisaties in de gemeente die met vrijwilligers werken. VIP bemiddelt, helpt organisaties en geeft informatie over vrijwilligerswerk. In deze1e aflevering van een nieuwe serie geeft Mirande Wouters, coördinator Vrijwilligers Informatiepunt, hier een toelichting op. Ook komen er een aantal vrijwilligers uit onze gemeente aan het woord, die vertellen wat zij doen en waarom dit zo leuk is. Werkt uw organisatie met vrijwilligers en wilt u daar ook een podium Voor? Neem dan contact op met het VIP van SWO Drimmelen.

Najaarsconcert Popkoor Switch

In dit muzikale intermezzo ziet u een samenvattend videoverslag van een concert door Popkoor Switch; Suzan Damen en de Anthony Singers uit Terheijden.

Boy Scholtze ruim 100 dagen burgemeester

Op 21 december2022 werd Boy Scholtze  geïnstalleerd als burgemeester in onze gemeente. Sinds die tijd zijn we hem al op veel plaatsen tegengekomen, waar wij items maakten voor Omroep Drimmelen. Hij vindt het namelijk belangrijk om heel benaderbaar en zichtbaar zijn.  Hij heeft dus  in alle dorpen van Drimmelen evenementen bijgewoond, openingen verricht en toespraken gegeven. Hij wil daarbij vooral in contact komen met mensen uit onze gemeente. Nadat zijn 100 dagen er ruim opzaten, gaf hij een interview aan de omroep, waarin hij terugblikt op de afgelopen periode.

Bijzonder hobby’s – Bidpretjes verzamelen

Voor onze serie ‘Bijzonder Hobby’s ging verslaggever Joost Pieterman op bezoek bij Piet de Jong. Hij ging met hem in gesprek over een wel heel bijzondere hobby, namelijk het verzamelen van bidprentjes en doodsprentje en het verschil tussen die 2. In deze 2e uitzending laat Piet zijn verzameling zien en natuurlijk vertelt hij daar ook over.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl Stipte kanaal 2170, en Delta TV op kanaal 12. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen