Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 05-06-2023 444 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 9 juni om 019.00 uur zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Drukkerij BN DeStem • Top 100 Made • Verlichte boten • Drimmelen Politiek • Muziek in de regio-Arwen Ensemble

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

 

Drukkerij BN DeStem – Deel 1

Begin 2020 lieten wij u een kijkje nemen achter de schermen bij BN DeStem. Veel mensen waren daarna benieuwd hoe, naast de verslaglegging, het drukken van die dagelijkse krant nu eigenlijk in zijn werk gaat. Marylène Koelewijn en Joost van Pieterman gingen met een grote cameraploeg op bezoek bij mediabedrijf DPG, die de krant drukt. Directeur André Fokkema geeft u in deze aflevering een uitgebreide toelichting over het drukproces.  Een indrukwekkend proces, waardoor u iedere dag van uw krantje kunt genieten.

 

Top 100 Made

De Top 100 Made Live is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de populairste rockevenementen van de regio. Het concept: elf uur lang de beste rocknummers van 100 tot en met 1 om de beurt live gespeeld door zes top rockcoverbands uit de regio West- en Midden Brabant. Ook dit jaar was Omroep Drimmelen van de partij on een korte samenvatting te maken. En het is echt waar: het was weer een en feest van Brabantse gemoedelijkheid. Een gouden formule!

 

Verlichte boten

Op 15 april was er weer een Verlichte  Botenshow in Lage Zwaluwe. De boten verzamelden in het Gat van de Vissen en vaarden van daaruit naar de haven. Dat  hoefde overigens niet; er waren ook boten die in de haven bleven. Om 20.45 uur werd begonnen aan de terugvaart, dit is eigenlijk het begin van de verlichte botenshow. Dan werd er 2 x de haven op en neer gevaren. Het was weer een prachtig gezicht. De winnaars van de Verlichte Botenshow 2023 zijn  Leon Broere, Pia Broere, Alex Domenie en Wally Kerstens! Ook namens Omroep drimmelen: Gefeliciteerd!

 

Drimmelen Politiek

Deze week start Omroep Drimmelen met een nieuwe serie, waarin de politieke partijen in onze gemeente aan het woord komen. Maandelijks geven 2 partijen een toelichting op hun standpunten rondom onderwerpen die op dat moment een rol spelen in de gemeentelijke politiek. In de 1e uitzending hoort u Riebert Verheugen van de Lijst Harry Bakker over de jeugdzorg en Twan Looije van het CAB over cameratoezicht.

 

Muziek in de regio-Arwen Ensemble

Het Arwen Ensemble bestaat sinds 2009 en kent een ongebruikelijke bezetting: Mariska van der Vaart – dwarsfluit, Karin Vrieling – klarinet en Simone Colicchia – accordeon. De instrumentcombinatie is uniek en biedt bijzondere klankkleurmogelijkheden, die compleet anders zijn dan die van de zogenaamde standaard bezettingen. Ze traden eind vorig jaar op in de serie Theeconcerten Witte Kerkje in Terheijden. U hoort en ziet het nummer Tango pour Claude van Richard Galliano.

 

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl Stipte kanaal 2170, en Delta TV op kanaal 12. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen