Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 20-06-2023 467 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 23 juni om 019.00 uur zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Avond4daagse Made • Drukkerij BN DeStem-deel 2 • Toeristisch Drimmelen-fietsroutes • Open dag brandweer Terheijden • Dorpsgericht Werken - buurtgezinnen

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Avond4daagse Made-deel 1

Van 23 mei tot 2 juni vond weer de Avond4daagse Made plaats. Na een feestelijke en spetterende warming-up gingen de wandelaars met frisse moed van start. Dank zij de vele vrijwilligers en een uitstekende organisatie werd het weer een feest om mee te maken. Deze week ziet u deel 1 van ons videoverslag.

Drukkerij BN DeStem – Deel 2

Begin 2020 lieten wij u een kijkje nemen achter de schermen bij BN DeStem. Veel mensen waren daarna benieuwd hoe, naast de verslaglegging, het drukken van die dagelijkse krant nu eigenlijk in zijn werk gaat. Marylène Koelewijn en Joost van Pieterman gingen met een grote cameraploeg op bezoek bij mediabedrijf DPG, die de krant drukt. Vanaf deze week ziet u deel 2 van dit 2-luik, waarin we meer te zien krijgen van het drukproces tot en met de bezorging van de krant op uw deurmat.

Toeristisch Drimmelen-fietsroutes

Iedereen in onze gemeente weet hoe prachtig Drimmelen is, maar ook voor toeristen is de Biesbosch-streek de moeite van het bezoeken meer dan waard. In onze rubriek Toeristisch Drimmelen vertelt Corine Polak van Recreatief Drimmelen u in deze aflevering meer over fietsroutes.

Open dag brandweer Terheijden

Op 10 juni organiseerde de brandweer Terheijden een open dag. Op deze dag waren er diverse brandweervoertuigen te zien zijn, gaven ze demonstraties en rondleidingen en waren er leuke activiteiten voor de kinderen. De klassen 1, 2 en 3 hadden vooraf een kleurplaat gekregen, welke ze op 10 juni mochten komen inleveren. Uit alle tekening werden winnaars geloot.

Dorpsgericht Werken
Iedere maand kunt u kijken naar onze rubriek Dorpsgericht werken. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen. Dit keer heeft zij een gesprek met Wilma den Hoed over buurtgezinnen in onze gemeente.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl Stipte kanaal 2170, en Delta TV op kanaal 12. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen