Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 26-06-2023 433 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 30 juni om 019.00 uur zendt Omroep Drimmelen beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Triatlon Terheijden • Powerweekend Made • Drimmelen Politiek • Avond4daagse Made • Drukkerij BN DeStem-deel 2

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Triathlon Terheijden

Op 11 juni werd de 39-ste editie van de Triathlon in Terheijden georganiseerd. De wedstrijd was toegankelijk voor trimmers, recreanten en wedstrijdatleten, individueel, duo's en of trio's. Het was weer een groot succes en bovenal een gezellige en sportieve dag met een zeer hoge temperatuur. Dit alles werd mogelijk gemaakt door de organisatie, medewerkers, deelnemers, sponsoren en iedereen die verder zijn/haar steentje heeft bijgedragen. Ook voor onze crew werd uitstekend gezorgd. Daarvoor dank! U ziet een verslag van deze wedstrijd.

Powerweekend Made

Van 16 t/m 18 juni vond opnieuw het Powerweekend Made plaats. Met meer dan 60 verschillende klassen is het Made’s Powerweekend de grootste tractorpulling wedstrijd van Europa. Van Trucks tot Two Wheel Drives en van Landbouwtrekkers tot Unlimiteds. Op de 3 wedstrijdbanen van het Made’s Powerweekend kwamen de krachtigste machines op aarde voorbij. Wij laten u een korte impressie zien.

Drimmelen Politiek

In onze serie Drimmelen Politiek komen politieke partijen in onze gemeente aan het woord, voorafgaand aan de opinievergadering. In deze aflevering geeft Luc Rullens een toelichting op de standpunten van het CDA over de aanleg van zonnevelden in onze gemeente. Een onderwerp dat ook in het verleden veel ophef veroorzaakte. We laten u tevens wat algemene beelden zien van de bezoekers aan deze vergadering.

Avond4daagse Made-deel 1

Van 23 mei tot 2 juni vond weer de Avond4daagse Made plaats. Na een feestelijke en spetterende warming-up gingen de wandelaars met frisse moed van start. Dank zij de vele vrijwilligers en een uitstekende organisatie werd het weer een feest om mee te maken. Deze week ziet u deel 1 van ons videoverslag.

Drukkerij BN DeStem – Deel 2

Begin 2020 lieten wij u een kijkje nemen achter de schermen bij BN DeStem. Veel mensen waren daarna benieuwd hoe, naast de verslaglegging, het drukken van die dagelijkse krant nu eigenlijk in zijn werk gaat. Marylène Koelewijn en Joost van Pieterman gingen met een grote cameraploeg op bezoek bij mediabedrijf DPG, die de krant drukt. Vanaf deze week ziet u deel 2 van dit 2-luik, waarin we meer te zien krijgen van het drukproces tot en met de bezorging van de krant op uw deurmat.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl Stipte kanaal 2170, en Delta TV op kanaal 12. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen