Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 03-07-2023 461 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 7 juli om 019.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Avond4daagse Made-deel 2 • Bijzondere hobby’s-3D printen • Over smaak valt… • Muziek in de regio-Popkoor Switch • Triatlon Terheijden • Powerweekend Made • Drimmelen Politiek

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Avond4daagse Made-deel 2

Van 23 mei tot 2 juni vond weer de Avond4daagse Made plaats. Na een feestelijke en spetterende warming-up gingen de wandelaars met frisse moed van start. Dank zij de vele vrijwilligers en een uitstekende organisatie werd het weer een feest om mee te maken. Deze week ziet u deel 2 van ons videoverslag.

Bijzondere hobby’s-3D printen-deel 1

Voor onze serie ‘Bijzonder Hobby’s ging verslaggever Joost Pieterman op bezoek bij Richard Pols uit Made. Hij ging met hem in gesprek over een bijzondere hobby, namelijk 3D-printen. Altijd al benieuwd geweest hoe dit in zijn werk gaat? Richard vertelt u er alles over en er valt heel wat te vertellen, dus ziet u vanaf deze week deel 1. Deel 2 volgt later.

Over smaak valt…

Het muziek programma, waarin inwoners van onze gemeente vertellen over hun favoriete muziek. De presentatie wordt gedaan door Johan Marijnissen. Tijdens de uitzending worden ook muziekfragmenten getoond. In deze uitzending zijn we te gast bij Patrick Lapien uit Made.

Muziek in de regio-Popkoor Switch

In onze rubriek ‘Muziek in de regio’ kunt u dit keer kijken en luisteren naar het nummer Roller Coaster door Popkoor Switch. Zij traden met dit nummer op tijdens de Kulturele Amateur Manifestatie   in het Chassé Theater Breda.

Triathlon Terheijden

Op 11 juni werd de 39-ste editie van de Triathlon in Terheijden georganiseerd. De wedstrijd was toegankelijk voor trimmers, recreanten en wedstrijdatleten, individueel, duo's en of trio's. Het was weer een groot succes en bovenal een gezellige en sportieve dag met een zeer hoge temperatuur. Dit alles werd mogelijk gemaakt door de organisatie, medewerkers, deelnemers, sponsoren en iedereen die verder zijn/haar steentje heeft bijgedragen. Ook voor onze crew werd uitstekend gezorgd. Daarvoor dank! U ziet een verslag van deze wedstrijd.

Powerweekend Made

Van 16 t/m 18 juni vond opnieuw het Powerweekend Made plaats. Met meer dan 60 verschillende klassen is het Made’s Powerweekend de grootste tractorpulling wedstrijd van Europa. Van Trucks tot Two Wheel Drives en van Landbouwtrekkers tot Unlimiteds. Op de 3 wedstrijdbanen van het Made’s Powerweekend kwamen de krachtigste machines op aarde voorbij. Wij laten u een korte impressie zien.

Drimmelen Politiek

In onze serie Drimmelen Politiek komen politieke partijen in onze gemeente aan het woord, voorafgaand aan de opinievergadering. In deze aflevering geeft Luc Rullens een toelichting op de standpunten van het CAD over de aanleg van zonnevelden in onze gemeente. Een onderwerp dat ook in het verleden veel ophef veroorzaakte. We laten u tevens wat algemene beelden zien van de bezoekers aan deze vergadering.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl Stipte kanaal 2170, en Delta TV op kanaal 12. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen