Hoofdmenu

Hoe ziet u de toekomst van Lage Zwaluwe?

Gemeente Drimmelen 03-07-2023 215 keer bekeken 0 reacties

Start Dorpsvisie Lage Zwaluwe 2040

Samen met het dorp willen we een visie op het Lage Zwaluwe van de toekomst maken. Een visie geeft op hoofdlijnen richting aan concretere plannen voor de toekomst. De visie kan gaan over thema’s zoals leefbaarheid, verkeer, wonen, voorzieningen en een dorpshart. Door samen met elkaar naar deze thema’s en de toekomst te kijken ontstaan er kansen en werken we aan samenhang, betrokkenheid en verbinding. Belangrijk voor de Dorpsvisie is de uiteindelijke meerwaarde voor het dorp, waarbij uiteraard ook haalbaarheid een rol speelt.

Wij horen graag uw ideeën. Daarom komen we na de zomervakantie bij u terug met verdere informatie en uitleg over hoe u precies mee kunt denken en praten over de Dorpsvisie.

Heeft u hier toch al vragen over? Neem dan contact op met Noortje Stremme via nstremme@drimmelen.nl of telefoonnummer 140162 (Drimmelen).

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen