Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 25-07-2023 320 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 28 juli om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Jeu de Boules feest Terheijden • leIedereen doet mee in Drimmelen • Roeiregatta Drimmelen • Bijzondere hobby’s – 3D printen-deel 2 • Dorpsgericht Werken-Stichting Leergeld

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Jeu de Boules feest Terheijden

De dag waar ze 40 jaar lang naar uitgekeken hebben: de viering van dit jubileum. Deze keer geen jeu de boules toernooi maar een spellencircuit waar iedereen aan mee kon doen. Omroep Drimmelen was aanwezig en legde de aftrap van deze dag vast. Daarnaast hielden we interviews met bestuurs- en overige leden.

Iedereen doet mee in Drimmelen

De gemeente Drimmelen wil dat iedereen die dat wil,  op een gelijkwaardige manier mee kan doen aan de Drimmelense samenleving. De gemeente probeert daarom in onze gemeente meer begrip te laten ontstaan voor mensen met een zichtbare of onzichtbare beperking. Daarvoor werd aan Omroep Drimmelen gevraagd om individuele filmpjes te maken van mensen met een beperking en hoopt dat er op deze manier in zijn algemeenheid veel meer begrip ontstaat. In deze aflevering ziet en hoort u het verhaal van Els van de Made.

Roeiregatta Drimmelen

Eeuwige roem is de prijs die de winnaars van de Drimmelense roeiregatta stond te wachten. Een evenement dat zeker een uitdaging is voor de deelnemers. Deze jaarlijkse roeiwedstrijd voert de deelnemers vanaf de Oude Jachthaven Drimmelen de Biesbosch in. Onze verslaggever en cameraman Ad van Dijk sprak er met Marnix Thijssen van de organisatie. Hij vertelt u meer over deze mooie wedstrijd. Natuurlijk volgden onze camera’s ook de boten.

Bijzondere hobby’s – 3D printen-deel 2

Voor onze serie ‘Bijzonder Hobby’s ging verslaggever Joost Pieterman op bezoek bij Richard Pols uit Made. Hij ging met hem in gesprek over een bijzondere hobby, namelijk 3D-printen. Altijd al benieuwd geweest hoe dit in zijn werk gaat? Richard vertelt u er alles over. Deze week ziet u deel 2 van dit verslag, waarin Richard aan de slag gaat met het printen.

Dorpsgericht Werken-Stichting Leergeld

Iedere maand kunt u kijken naar onze rubriek Dorpsgericht werken. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen. Dit keer heeft zij een gesprek met Gerry van Dongen van de Stichting Leergeld. De Stichting biedt praktische ondersteuning op het gebied van sport, muziek, school en welzijn. Ze betalen bijvoorbeeld de contributie van de sportvereniging of een fiets als je kind naar het voortgezet onderwijs gaat. Jouw kind hoeft niet aan de zijlijn te staan!

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl Stipte kanaal 2170, en Delta TV op kanaal 12. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen