Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 01-08-2023 439 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 4 augustus om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Bijzondere hobby’s-Flipperkasten • Toeristisch Drimmelen – Kanotocht • Muziek in de regio – Arwen Ensemble • Jeu de Boules feest Terheijden • Iedereen doet mee in Drimmelen

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Bijzondere hobby’s-Flipperkasten

Voor onze serie Bijzonder Hobby’s ging verslaggever Joost Pieterman op bezoek bij Walther Fens. Hij verzamelt flipperkasten met een moderne uitstraling, dus de allernieuwste exemplaren. Natuurlijk vertelt hij uitgebreid over zijn verzameling en laat ze ons zien. Deze week ziet u deel 1 van het videoverslag.

Toeristisch Drimmelen - kanotocht

Iedereen in onze gemeente weet hoe prachtig Drimmelen is, maar ook voor toeristen is de Biesbosch-streek de moeite van het bezoeken meer dan waard. In onze rubriek Toeristisch Drimmelen vertelt Corine Polak van Recreatief Drimmelen u in deze aflevering meer over een kanotocht door de Biesbosch. Wij gingen met een groep o.l.v. Louis van Suijlekom mee op een kanotocht en bezochten onder meer de Zwarte Schuur de Hofmansplaat.

Muziek in de regio – Arwen Ensemble

Het Arwen Ensemble bestaat sinds 2009 en kent een ongebruikelijke bezetting: Mariska van der Vaart – dwarsfluit, Karin Vrieling – klarinet en Simone Colicchia – accordeon. De instrumentcombinatie is uniek en biedt bijzondere klankkleurmogelijkheden, die compleet anders zijn dan die van de zogenaamde standaard bezettingen. Ze traden eind vorig jaar op in de serie Theeconcerten Witte Kerkje in Terheijden. U hoort en ziet het nummer Musical Chairs van Marion Holland.

Jeu de Boules feest Terheijden

De dag waar ze 40 jaar lang naar uitgekeken hebben: de viering van dit jubileum. Deze keer geen jeu de boules toernooi maar een spellencircuit waar iedereen aan mee kon doen. Omroep Drimmelen was aanwezig en legde de aftrap van deze dag vast. Daarnaast hielden we interviews met bestuurs- en overige leden.

Iedereen doet mee in Drimmelen

De gemeente Drimmelen wil dat iedereen die dat wil,  op een gelijkwaardige manier mee kan doen aan de Drimmelense samenleving. De gemeente probeert daarom in onze gemeente meer begrip te laten ontstaan voor mensen met een zichtbare of onzichtbare beperking. Daarvoor werd aan Omroep Drimmelen gevraagd om individuele filmpjes te maken van mensen met een beperking en hoopt dat er op deze manier in zijn algemeenheid veel meer begrip ontstaat. In deze aflevering ziet en hoort u het verhaal van Els van de Made.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl Stipte kanaal 2170, en Delta TV op kanaal 12. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen