Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 28-08-2023 567 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 1 september om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Courtjes Summer Games • Poporkest Hercules - Deel 1 • Bijzondere hobby’s-Flipperkasten – deel 2 • Extra: Live uitzending op 2 september

EXTRA: Radio uitzending 1 september en Live uitzending radio en tv op 2 september

Omroep Drimmelen zendt op 1 en 2 september gedurende 31 uur disco, funk en soul van de jaren 60's 70's & 80’s uit op de radio. De uitzending start op 1 september om 18:00uur vanuit de studio tot 2 september 19:00u. In dit tijdsblok zul je op de radio alleen de maxi-versies horen. Vanaf 2 september 19:00u. zenden we vervolgens live uit, zowel via radio als tv, vanuit Grand Café Dun Brabander. (Helaas niet mogelijk via social media kanalen.) Je bent hier van harte welkom om lekker mee te dansen of gewoon lekker naar de muziek te komen luisteren, eventueel onder het genot van een drankje. Hopelijk zien we je dan bij Grand Café Dun Brabander!

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Courtjes Summer Games

Het was vorige week feest voor de kinderen uit onze gemeente, want de Summer Sports Week Made en de Courtjes Summer Games Terheijden stonden weer op het programma. Dit zorgt natuurlijk ieder jaar weer voor een fantastisch slot van de vakantie. Een week vol sport, plezier en ontmoetingen. De kinderen genoten volop en dat alles dank zij de organisatie en de vele vrijwilligers.  Wij weten het zeker en  met ons alle kinderen: volgend jaar weer! Volgende week ziet u de Summer Sports Week Made in onze uitzending.

Poporkest Hercules - Deel 1

Hercules is opgericht in 1955 en ging voorheen als drumfanfare door het leven. Maar tijden veranderen en sinds 2016 zijn ze verder gegaan als Poporkest. De vereniging bestaat uit ca. 25 leden en heeft als doel om samen en met plezier muziek te maken en leuke optredens te verzorgen. Ze spelen bekende, populaire muziek, van rustige evergreens tot pop/rocknummers. Wij maakten opnames van dit orkest in De Mayboom.

Bijzondere hobby’s-Flipperkasten – deel 2

Voor onze serie Bijzonder Hobby’s ging verslaggever Joost Pieterman op bezoek bij Walther Fens. Hij verzamelt flipperkasten met een moderne uitstraling, dus de allernieuwste exemplaren. Natuurlijk vertelt hij uitgebreid over zijn verzameling en laat ze ons zien. Deze week ziet u deel 2 van het videoverslag.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl Stipte kanaal 2170, en Delta TV op kanaal 12. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen