Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 05-09-2023 430 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 8 september om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Summer Sports Week Made • Iedereen doet mee - Peter Geluk • Courtjes Summer Games • Poporkest Hercules - Deel 1 • Bijzondere hobby’s-Flipperkasten – deel 2

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Summer Sports Week Made

Ook in Made werd de zomervakantie afgesloten met een groot event voor de jeugd. Een week vol sport, plezier en ontmoetingen. De kinderen genoten volop en dat alles dank zij de organisatie en de vele vrijwilligers.  Zij leverden weer een geweldige prestatie. Wij weten het zeker en  met ons alle kinderen: volgend jaar weer!

Iedereen doet mee in Drimmelen

De gemeente Drimmelen wil dat iedereen die dat wil,  op een gelijkwaardige manier mee kan doen aan de Drimmelense samenleving. De gemeente probeert daarom in onze gemeente meer begrip te laten ontstaan voor mensen met een zichtbare of onzichtbare beperking. Daarvoor werd aan Omroep Drimmelen gevraagd om individuele filmpjes te maken van mensen met een beperking en hoopt dat er op deze manier in zijn algemeenheid veel meer begrip ontstaat. In deze aflevering ziet en hoort u het verhaal van Peter Geluk.

Courtjes Summer Games

Het was vorige week feest voor de kinderen uit onze gemeente, want de Summer Sports Week Made en de Courtjes Summer Games Terheijden stonden weer op het programma. Dit zorgt natuurlijk ieder jaar weer voor een fantastisch slot van de vakantie. Een week vol sport, plezier en ontmoetingen. De kinderen genoten volop en dat alles dank zij de organisatie en de vele vrijwilligers.  Wij weten het zeker en  met ons alle kinderen: volgend jaar weer! Volgende week ziet u de Summer Sports Week Made in onze uitzending.

Poporkest Hercules - Deel 1

Hercules is opgericht in 1955 en ging voorheen als drumfanfare door het leven. Maar tijden veranderen en sinds 2016 zijn ze verder gegaan als Poporkest. De vereniging bestaat uit ca. 25 leden en heeft als doel om samen en met plezier muziek te maken en leuke optredens te verzorgen. Ze spelen bekende, populaire muziek, van rustige evergreens tot pop/rocknummers. Wij maakten opnames van dit orkest in De Mayboom.

Bijzondere hobby’s-Flipperkasten – deel 2

Voor onze serie Bijzonder Hobby’s ging verslaggever Joost Pieterman op bezoek bij Walther Fens. Hij verzamelt flipperkasten met een moderne uitstraling, dus de allernieuwste exemplaren. Natuurlijk vertelt hij uitgebreid over zijn verzameling en laat ze ons zien. Deze week ziet u deel 2 van het videoverslag.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN kanaal 1476 / Delta en Caiway kanaal 12 / Online: www.omroepdrimmelen.nl/online. Buiten de gemeente Drimmelen is OD-TV beschikbaar via Ziggo kanaal 42 in de regio: West-Brabant, Altena, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN kanaal 1176 / in de ether op 106.9 FM / Online via de livestream op www.omroepdrimmelen.nl en via TuneIn – Omroep Drimmelen. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen