Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 12-09-2023 479 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 15 september om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Uit de Oude Doos-Brandweer lage Zwaluwe • Muziek in de regio-Mades Meezingkoor • Dorpsgericht Werken • Summer Sports Week Made • Iedereen doet mee - Peter Geluk

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Uit de Oude Doos-Brandweer lage Zwaluwe

Wij kwamen in ons archief een filmverslag tegen uit 2006 van een Brandweer oefening in Lage Zwaluwe. Met spectaculaire actiebeelden, waar ook de teams uit Terheijden en Made nog bij betrokken raakten, evenals ambulances en politie.

Muziek in de regio-Mades Meezingkoor

In onze serie ‘Muziek in de regio’ ziet en hoort u deze keer het Mades Meezingkoor. Na 2 jaar stilte ging het Mades Meezingkoor op 10 april weer helemaal los in de Korenbeurs, tijdens het succesvolle jaarlijks meezingfestijn. Wij maakten opnames en laten u in deze aflevering het nummer ‘Oh, when the Saints’en ‘Y Viva España’ horen en zien.

Dorpsgericht Werken

Iedere maand kunt u kijken naar onze rubriek Dorpsgericht werken. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen. Dit keer heeft zij een gesprek met Marian Oprins van Surplus over Max Vitaal en met Leonneke Domburg. Zij is van Zinvol, centrum voor levensvragen. Met beelden van de jeu de boulers uit Hooge Zwaluwe.

Summer Sports Week Made

Ook in Made werd de zomervakantie afgesloten met een groot event voor de jeugd. Een week vol sport, plezier en ontmoetingen. De kinderen genoten volop en dat alles dank zij de organisatie en de vele vrijwilligers.  Zij leverden weer een geweldige prestatie. Wij weten het zeker en  met ons alle kinderen: volgend jaar weer!

Iedereen doet mee in Drimmelen

De gemeente Drimmelen wil dat iedereen die dat wil,  op een gelijkwaardige manier mee kan doen aan de Drimmelense samenleving. De gemeente probeert daarom in onze gemeente meer begrip te laten ontstaan voor mensen met een zichtbare of onzichtbare beperking. Daarvoor werd aan Omroep Drimmelen gevraagd om individuele filmpjes te maken van mensen met een beperking en hoopt dat er op deze manier in zijn algemeenheid veel meer begrip ontstaat. In deze aflevering ziet en hoort u het verhaal van Peter Geluk.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN kanaal 1476 / Delta en Caiway kanaal 12 / Online: www.omroepdrimmelen.nl/online. Buiten de gemeente Drimmelen is OD-TV beschikbaar via Ziggo kanaal 42 in de regio: West-Brabant, Altena, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN kanaal 1176 / in de ether op 106.9 FM / Online via de livestream op www.omroepdrimmelen.nl en via TuneIn – Omroep Drimmelen.

Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen