Hoofdmenu

Drimmelen Verbindt, ook bij jou in de buurt!

Gemeente Drimmelen 13-09-2023 668 keer bekeken 0 reacties

Kom langs voor een gesprek over activiteiten, ontmoeting of eenzaamheid.

De werkgroep Drimmelen Verbindt trekt eind september en begin oktober de dorpen in om met inwoners te praten over activiteiten, ontmoeting en eenzaamheid.

Iedereen is van harte welkom. Dus heb je behoefte aan een gesprek? Ben je op zoek naar een leuke bezigheid of nieuwe hobby? Of voel je je wel eens eenzaam? We zijn de komende tijd aanwezig bij verschillende activiteiten verspreid door de gemeente. Dus kom dan gezellig langs; de koffie en wat lekkers staan voor je klaar! Waar we op welk moment zijn, kun je zien in onderstaand overzicht en in ’t Carillon van deze week én volgende week.

Waarover in gesprek?

In de gemeente Drimmelen is er een groot aanbod van activiteiten met voor ieder wat wils. Maar niet iedereen is bekend met al die mogelijkheden. Soms vinden mensen het ook lastig om de stap te zetten erheen te gaan. Daar wil de werkgroep bij helpen. Met een kop koffie/thee en een koek zitten wij daarom voor je klaar op verschillende plekken in de dorpen.

Samen kunnen we dan kijken naar welke bezigheden/hobby’s je leuk lijken of hoe we je sociaal contact kunnen vergroten bijvoorbeeld. Het boekje Max Vitaal ligt in elk geval voor je klaar om mee te nemen. Daarin staan veel verschillende activiteiten binnen de gemeente. Ook kun je een kijkje nemen bij de activiteit waar we op dat moment zijn. Maar dat hoeft natuurlijk niet, niks moet.

Zoek je helemaal geen bezigheid of nieuwe hobby, maar wil je wel graag anderen ontmoeten of heb je gewoon behoefte aan een praatje? Ook dan ben je van harte welkom en we helpen je daar graag mee verder.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op wijzijndrimmelen.nl > evenementenkalender > Drimmelen Verbindt!

Voor verdere vragen kun je terecht bij: Tasha van Dam tasha.vandam@surplus.nl of via 076 – 502 77 88.

Zit je moeilijk met vervoer?

Neem dan contact op met SWO Drimmelen. Zij kunnen je via hun ANWB Automaatje Drimmelen helpen met vervoer. Meld je dan minimaal 2 werkdagen van tevoren aan via: automaatje@swodrimmelen.nl of 0162-748739 (voicemail inspreken). En ga je liever niet alleen? SWO heeft ook vrijwilligers die er samen met je heen kunnen en je wegwijs maakt. Neem dan contact op via: info@swodrimmelen.nl of 0162 – 451894.

Hopelijk tot dan!

De werkgroep Drimmelen Verbindt, bestaande uit o.a.:

Gemeente Drimmelen, SWO Drimmelen, Geriafit, KDOB, Theek 5, GGD West-Brabant, Zinvol centrum voor levensvragen, Samenwerkende kerken en Surplus.

 

 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen