Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 18-09-2023 534 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 22 september om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • Drimmelen Actueel • MiniMaxiTheater bereidt nieuwe musical voor • Kermis en Traaierie Terheijden • Popkoor Hercules-deel 2 • Uit de Oude Doos-Brandweer lage Zwaluwe • Muziek in de regio-Mades Meezingkoor • Dorpsgericht Werk

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

MiniMaxiTheater bereidt nieuwe musical voor

Het MiniMaxiTheater is druk inde weer om de uitvoering van alweer een nieuwe musical voor te bereiden. Dat wordt dit keer Disney’s ‘The Little Mermaid’.  U kunt deze bijwonen op 7 en 8 oktober in De Mayboom. Wij laten u alvast beelden van de repetities zien en houden interviews met diverse spelers in de musical.

Kermis en Traaierie Terheijden 

Van zaterdag 9 september 1t/m 12 september was het weer kermis in Terheijden. De Traaise kermis stond  op en rondom het Dorpsplein.  En als klapper van de Traaise kermis was er de Traaierie, dit jaar op zondag 10 september. Dat leverde weer vele meters plezier en vertier op. Van snuisterijen tot lekker eten en van een nieuwe jas tot een brandweerpak. Van alles was er te vinden en te beleven. Wij maakten een korte sfeer impressie.

Popkoor Hercules-deel 2

Hercules is opgericht in 1955 en ging voorheen als drumfanfare door het leven. Maar tijden veranderen en sinds 2016 zijn ze verder gegaan als Poporkest. De vereniging bestaat uit ca. 25 leden en heeft als doel om samen en met plezier muziek te maken en leuke optredens te verzorgen. Ze spelen bekende, populaire muziek, van rustige evergreens tot pop/rocknummers. Wij maakten opnames van dit orkest in De Mayboom. Deze week ziet u deel 2.

Uit de Oude Doos-Brandweer Lage Zwaluwe

Wij kwamen in ons archief een filmverslag tegen uit 2006 van een Brandweer oefening in Lage Zwaluwe. Met spectaculaire actiebeelden, waar ook de teams uit Terheijden en Made nog bij betrokken raakten, evenals ambulances en politie.

Muziek in de regio-Mades Meezingkoor

In onze serie ‘Muziek in de regio’ ziet en hoort u deze keer het Mades Meezingkoor. Na 2 jaar stilte ging het Mades Meezingkoor op 10 april weer helemaal los in de Korenbeurs, tijdens het succesvolle jaarlijks meezingfestijn. Wij maakten opnames en laten u in deze aflevering het nummer ‘Oh, when the Saints’en ‘Y Viva España’ horen en zien.

Dorpsgericht Werken-Max Vitaal

Iedere maand kunt u kijken naar onze rubriek Dorpsgericht werken. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen. Dit keer heeft zij een gesprek met Marian Oprins van Surplus over Max Vitaal en met Leonneke Domburg. Zij is van Zinvol, centrum voor levensvragen. Met beelden van de jeu de boulers uit Hooge Zwaluwe.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN kanaal 1476 / Delta en Caiway kanaal 12 / Online: www.omroepdrimmelen.nl/online. Buiten de gemeente Drimmelen is OD-TV beschikbaar via Ziggo kanaal 42 in de regio: West-Brabant, Altena, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN kanaal 1176 / in de ether op 106.9 FM / Online via de livestream op www.omroepdrimmelen.nl en via TuneIn – Omroep Drimmelen.

Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen