Hoofdmenu

Made krijgt een eigen schaatsbaan.

23-09-2023 711 keer bekeken 0 reacties

Vanaf vrijdag 15 december tot en met zondag 7 januari wordt het parkeerterrein van sportcomplex de Schietberg omgetoverd tot Mays On Ice.

De zomer is definitief op zijn retour en langzaam beginnen de voorbereidingen voor de feestdagen. Lekker samenzijn, heerlijk eten én een potje schaatsen!

Je leest het goed. Deze winter zijn inwoners van Made en omstreken verzekerd van ijspret. Vanaf vrijdag 15 december tot en met zondag 7 januari wordt het parkeerterrein van sportcomplex de Schietberg omgetoverd tot Mays On Ice; een sfeervol winterparadijs, inclusief een schaatsbaan en een gezellig wintercafé.

“We houden zelf enorm veel van schaatsen en de sfeer rondom de kerstdagen." "We willen met deze ijsbaan onze passie voor het schaatsen delen met de gemeenschap.” Aldus Koen Grootscholten, een van de initiatiefnemers van de ijsbaan.

Naast vrij schaatsen, wordt ook schoolschaatsen gefaciliteerd voor de kinderen van basisscholen uit de omgeving. Tevens wordt een heuse curling competitie gehouden en zullen de weekenden in het teken staan van gezelligheid, tijdens de feestavonden in het wintercafé.

Voor de agenda, de openingstijden en aanvullende informatie kan men terecht op www.maysonice.nl

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen