Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 09-10-2023 523 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 13 oktober om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Wagenberg gaat op expeditie • Poporkest Hercules - Deel 3 • 10 jaar Stichting Antonius Abt-kinder ochtend • 10 jaar Stichting Antonius Abt-Jazzin’ Abt • Drimmelen Politiek

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Wagenberg gaat op expeditie

Op zaterdag 9 september ging Wagenberg op expeditie tijdens de Wagenbergse Spelen! Het was een heel spektakel, met onderdelen die kracht, creativiteit, behendigheid en intelligentie testten. Maar bovenal was het natuurlijk vooral een gezellige dag, waaraan bijna heel Wagenberg deelnam. De opbrengsten komen geheel ten goede aan het Wagenbergs Carnaval.

Poporkest Hercules - Deel 3

Hercules is opgericht in 1955 en ging voorheen als drumfanfare door het leven. Maar tijden veranderen en sinds 2016 zijn ze verder gegaan als Poporkest. De vereniging bestaat uit ca. 25 leden en heeft als doel om samen en met plezier muziek te maken en leuke optredens te verzorgen. Ze spelen bekende, populaire muziek, van rustige evergreens tot pop/rocknummers. Wij maakten opnames van dit orkest in De Mayboom.

10 jaar Stichting Antonius Abt - kinderochtend

Op 16 september vierde de Stichting Antonius Abt in Terheijden haar tienjarig bestaan. In de ochtend waren er  activiteiten voor kinderen, met onder andere een vrijmarkt en optredens van lokale verenigingen. Om 12.00 uur kwam de brandweer om de kerk te 'blussen' en was er 'spuitbal'.

10 jaar Stichting Antonius Abt - Jazz’in Abt

Op 16 september vierde de Stichting Antonius in Terheijden haar tienjarig bestaan. Om 15.00 begon Jazzin'Abt.  Rob van Bavel en andere regionale jazzmuzikanten traden op voor een enthousiast publiek. Ook werd er samen geproost op de toekomst van het gebouw.

Drimmelen Politiek

In onze serie Drimmelen Politiek komen politieke partijen in onze gemeente aan het woord, voorafgaand aan de opinievergadering. In deze aflevering geeft Leo Mol een toelichting op de standpunten van Groen Drimmelen over de heroverweging van de nota grondbeleid. Daarna licht Hanneke de Bruijne de standpunten hierover van de PvdA toe. Ook leggen zij het belang van deze nota voor de inwoners uit en de belangrijke functie van de gemeenteraad. 

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN kanaal 1476 / Delta en Caiway kanaal 12 / Online: www.omroepdrimmelen.nl/online. Buiten de gemeente Drimmelen is OD-TV beschikbaar via Ziggo kanaal 42 in de regio: West-Brabant, Altena, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN kanaal 1176 / in de ether op 106.9 FM / Online via de livestream op www.omroepdrimmelen.nl en via TuneIn – Omroep Drimmelen.

Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen