Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 16-10-2023 683 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 20 oktober om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • Drimmelen Actueel • De May Kwist 2023 • Expositie Fotogroep Perspectief • VIPP 2023 • Muziek in de regio-Olga Vocal Ensemble • Wagenberg gaat op expeditie • Poporkest Hercules - Deel 3

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

De May Kwist 2023

De May Kwist2023  zit er al weer op! Op zaterdag 7 oktober konden de quizboeken om 18.30 uur opgehaald worden in sporthal Amerhal en daarna gingen de teams fanatiek van start. Het inleveren van de boeken moest  gebeuren voordat de klok 23.00 uur sloeg, dus het was ook een race tegen de klok. Natuurlijk was Omroep Drimmelen erbij! Onder voorbehoud staat de feestavond gepland op zaterdag 13 januari 2024.

Expositie Fotogroep Perspectief

De expositie van Fotogroep Perspectief werd op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober gehouden in de Gummaruskerk te Wagenberg. Wij namen een kijkje en Kees van Gils vertelde ons daar meer over de fotogroep. Ook spraken we er met enkele deelnemende fotografen, die ons meer vertellen over hun foto’s.

VIPP 2023

Op zaterdag 7 oktober en zondag 8 oktober 2023 organiseerde de Teken- en Schildergroep VIPP een expositie in SCC de Mayboom in Made. Dit was waarschijnlijk de laatste expositie in de Mayboom. Met deze expositie wil de vereniging laten zien dat ook amateurschilders in staat zijn om mooie kunstwerken te maken. De cursisten exposeren een groot aantal werkstukken, gemaakt met verschillende technieken zoals aquarelverf, olieverf, acrylverf, houtskool en pastelkrijt. Kijkt u met ons mee?

Muziek in de regio-Olga Vocal Ensemble

In onze rubriek ‘Muziek in de regio’ kunt u dit keer kijken en luisteren naar het nummer Sofietje, gezongen door het geweldige Olga Vocal Ensemble. Zij traden dit jaar op in het Witte kerkje Terheijden tijdens een aflevering van de serie Theeconcerten. Een aanrader om te bezoeken, want u beleeft het pas echt als u erbij bent.

Wagenberg gaat op expeditie

Op zaterdag 9 september ging Wagenberg op expeditie tijdens de Wagenbergse Spelen! Het was een heel spektakel, met onderdelen die kracht, creativiteit, behendigheid en intelligentie testten. Maar bovenal was het natuurlijk vooral een gezellige dag, waaraan bijna heel Wagenberg deelnam. De opbrengsten komen geheel ten goede aan het Wagenbergs Carnaval.

Poporkest Hercules - Deel 3

Hercules is opgericht in 1955 en ging voorheen als drumfanfare door het leven. Maar tijden veranderen en sinds 2016 zijn ze verder gegaan als Poporkest. De vereniging bestaat uit ca. 25 leden en heeft als doel om samen en met plezier muziek te maken en leuke optredens te verzorgen. Ze spelen bekende, populaire muziek, van rustige evergreens tot pop/rocknummers. Wij maakten opnames van dit orkest in De Mayboom.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN kanaal 1476 / Delta en Caiway kanaal 12 / Online: www.omroepdrimmelen.nl/online. Buiten de gemeente Drimmelen is OD-TV beschikbaar via Ziggo kanaal 42 in de regio: West-Brabant, Altena, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN kanaal 1176 / in de ether op 106.9 FM / Online via de livestream op www.omroepdrimmelen.nl en via TuneIn – Omroep Drimmelen.

Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen