Hoofdmenu

Op weg naar een huis van de toekomst met Lars Boelen 

Gemeente Drimmelen 23-10-2023 112 keer bekeken 0 reacties

Tijdens de Nationale Klimaatweek helpt huizenfluisteraar Lars Boelen huiseigenaren in de gemeente Drimmelen op weg met het verduurzamen van hun woning.

Hij laat zien hoe u met kleine maatregelen en zonder grote kosten 20 tot 30% bespaart op de energierekening. En met welke (behapbare) stappen het logisch wordt dat de cv-ketel de deur uit kan. Dit gebeurt op dinsdag 31 oktober vanaf 19.00 uur in het gemeentehuis van Made. De toegang is gratis. 

Aha-momenten 

Gezondheid, wooncomfort, veiligheid, de (energie)kosten en duurzaamheid van de woning zijn met elkaar verbonden. Dinsdagavond 31 oktober laat Lars Boelen zien hoe u het verduurzamen stap voor stap oppakt door naar uw woning in zijn geheel te kijken. Hij legt uit hoe hij woningen scant en welke inzichten hij altijd en overal achterlaat. Uiteraard met wat natuurkundige feitjes, veel praktijk en de nodige aha-momenten. 

Afspraak voor een gratis lek check

Om u meteen op weg te helpen, ontvangt u na de lezing een gadget waarmee u al snel en makkelijk energie kunt besparen, een gratis lek check en een kortingsbon van HUBO Made. De gratis lekcheck kunt u na afloop van de lezing meteen inplannen bij de lekcheckers van de gemeente Drimmelen. Deze vrijwilligers gaan op kierenjacht. Met een blowerdoorapparaat simuleren ze windkracht 5 in de woning waardoor de tocht voelbaar is. Hierna brengen de lekcheckers een advies uit hoe u de kieren en naden het beste kan dichten. 

Duurzaam wonen 

Tot 2020 werkte Lars Boelen als energie-adviseur en hielp huiseigenaren met het verduurzamen van hun woning. Na vele adviezen bedacht Lars dat hij bewoners beter kan helpen door inzichten te geven voor een plan waarmee ze hun woning stap voor stap klaarmaken voor duurzame maatregelen. Sindsdien werkt Lars samen met een compagnon om duurzaam wonen meer in de breedte bekend te maken in plaats van individueel bij mensen aan de keukentafel. Ze werken samen aan de missie waarbij het normaal wordt dat professionele bedrijven woningeigenaren op een integrale manier helpen bij het uitzwaaien van de cv-ketel. 

Aanmelden lezing 

In verband met de beschikbare ruimte, is aanmelden wenselijk via energieteam@drimmelen.nl. Ook is het mogelijk de lezing van Lars Boelen online te volgen (houd onze socials in de gaten voor de link).

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen