Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 30-10-2023 628 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 3 november om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Medialunch begroting gemeente Drimmelen • Over smaak valt….. • Kunstweekend Made • Bijengilde • Kermis Wagenberg • Drimmelen Politiek

EXTRA: Live uitzending Spraakvermaak op 5 november om 14.30 uur

Op 5 november vanaf 14.00 uur zenden wij de 100e editie van Spraakvermaak in de Gouden Leeuw Terheijden uit. De presentatie is in handen van Henk van Ingen en Walter van de Calseyde. Met speciale gasten, discussies, humor en muziek. Gasten zijn dit keer o.a.  Simone Weimans, Herman van der Zandt en Joris Rasenberg. Je moet erbij aanwezig zijn om dat programma echt te beleven, zoals velen al jaren doen. Kan dat echt niet? Dan is het vanaf nu ook live te volgen bij Omroep Drimmelen. Let wel: de uitzending loopt volledig parallel met het programma in de zaal en wordt niet herhaald of op een ander tijdstip uitgezonden. Te zien via onze reguliere uitzendkanalen en online, waar ook ter wereld, via www.omroepdrimmelen.nl/online 

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Medialunch begroting gemeente Drimmelen

Op 24 oktober organiseerde de gemeente een medialunch voor de pers om een toelichting te geven op de begroting 2024. Het voltallige college was aanwezig om onderdelen van de begroting voor hun portefeuille toe te lichten. Daarna kon de pers vragen stellen, om gezamenlijk af te sluiten met een lunch. Wilt u ook graag weten waar volgend jaar het geld aan wordt besteed in onze gemeente? Dan kunt u de toelichtingen nu zien in een uitgebreid verslag.

Over Smaak valt….

Het muziek programma, waarin inwoners van onze gemeente vertellen over hun favoriete muziek. De presentatie wordt gedaan door Johan Marijnissen. Tijdens de uitzending worden ook muziekfragmenten getoond. In deze uitzending zijn we te gast bij Perry van Lonkhuizen.

Kunstweekend Made

Zaterdag 23 en 24 september organiseerde Stichting Kunstweekend Gemeente Drimmelen hun jaarlijkse expositie in de Amerhal in Made. Er exposeerden maar liefst 37 kunstenaars en er was dus van alles te zienen beleven. Wij namen er een kijkje met onze verslaggever Joost Pieterman. Hij sprak er ook met enkelen exposerende kunstenaars.

Bijengilde

De imkers uit Made hielden op zaterdag 8 en zondag 9 juli open dag aan de Koekoeksweg te Made. Er was weer van alles te beleven en de liefhebber kon er veel informatiew op doen. Denk bijvoorbeeld aan informastie over het houden van bijen, bijenbomen en bijen gezondheidszorg. Natuurlijk was er ook honing en een observartiekast. Onze cameraman Peter Maas ging er heen en maakte een verslag voor u.

Kermis Wagenberg

Weer volop plezier in Wagenberg, want de jaarlijkse kermis was weer in het dorp neergestreken. Natuurlijk bezochten wij de kermis ook, om voor u een beeldverslag te maken.

Drimmelen Politiek

In onze serie Drimmelen Politiek komen de politieke partijen in onze gemeente aan het woord. Maandelijks geven 2 partijen een toelichting op hun standpunten rondom onderwerpen die op dat moment een rol spelen in de gemeentelijke politiek. In deze uitzending hoort u Ton verhoeve van de Lijst Harry Bakker en Kees van Meel van Samen Drimmelen.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN kanaal 1476 / Delta en Caiway kanaal 12 / Online: www.omroepdrimmelen.nl/online. Buiten de gemeente Drimmelen is OD-TV beschikbaar via Ziggo kanaal 42 in de regio: West-Brabant, Altena, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN kanaal 1176 / in de ether op 106.9 FM / Online via de livestream op www.omroepdrimmelen.nl en via TuneIn – Omroep Drimmelen.

Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen