Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 06-11-2023 529 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 10 november om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Halloween • Medialunch begroting gemeente Drimmelen • Over smaak valt…..

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Halloween

Het was griezelen geblazen in onze gemeente, want  er werd uitbundig Halloween gevierd. U krijgt van ons fimpjes te zien van Halloween in Made, Drimmelen, Wagenberg en Terheijden, oftewel Traaie en Lage Zwaluwe. En wat hadden alle organisatoren, vrijwilligers en deelnemers er weer een prachtig en kleurrijk griezelfestijn van gemaakt! Zij verdienen alle complimenten.

Medialunch begroting gemeente Drimmelen

Op 24 oktober organiseerde de gemeente een medialunch voor de pers om een toelichting te geven op de begroting 2024. Het voltallige college was aanwezig om onderdelen van de begroting voor hun portefeuille toe te lichten. Daarna kon de pers vragen stellen, om gezamenlijk af te sluiten met een lunch. Wilt u ook graag weten waar volgend jaar het geld aan wordt besteed in onze gemeente? Dan kunt u de toelichtingen nu zien in een uitgebreid verslag.

Over Smaak valt….

Het muziek programma, waarin inwoners van onze gemeente vertellen over hun favoriete muziek. De presentatie wordt gedaan door Johan Marijnissen. Tijdens de uitzending worden ook muziekfragmenten getoond. In deze uitzending zijn we te gast bij Perry van Lonkhuizen.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN kanaal 1476 / Delta en Caiway kanaal 12 / Online: www.omroepdrimmelen.nl/online. Buiten de gemeente Drimmelen is OD-TV beschikbaar via Ziggo kanaal 42 in de regio: West-Brabant, Altena, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN kanaal 1176 / in de ether op 106.9 FM / Online via de livestream op www.omroepdrimmelen.nl en via TuneIn – Omroep Drimmelen.

Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen