Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 13-11-2023 406 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 17 november om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Beleef middag Made • Kunstweekend Made-deel 2 • Halloween

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Beleef middag Made

Op zaterdag 28 oktober 2023 organiseerde de gemeente Drimmelen de beleefmiddag ‘Iedereen doet mee’. Zij deden dit samen met verschillende lokale partners én inwoners met (on)zichtbare beperkingen en/of uitdagingen. De middag was bedoeld voor alle inwoners, van alle leeftijden. Iedereen was die middag van harte welkom in het gemeentehuis, om zelf te ervaren hoe het is om met een beperking te leven. Wethouder Harry Bakker gaf ons een rondleiding langs de verschillende activiteiten.

Kuntweekend Made-deel 2

Zaterdag 23 en 24 september organiseerde Stichting Kunstweekend Gemeente Drimmelen hun jaarlijkse expositie in de Amerhal in Made. Er exposeerden maar liefst 37 kunstenaars en er was dus van alles te zien en beleven. Wij namen er een kijkje met onze verslaggever Joost Pieterman. Hij sprak er ook met enkelen exposerende kunstenaars. U ziet nu deel 2 van ons beeldverslag.

Halloween

Het was griezelen geblazen in onze gemeente, want  er werd uitbundig Halloween gevierd. U krijgt van ons fimpjes te zien van Halloween in Made, Drimmelen, Wagenberg en Terheijden, oftewel Traaie en Lage Zwaluwe. En wat hadden alle organisatoren, vrijwilligers en deelnemers er weer een prachtig en kleurrijk griezelfestijn van gemaakt! Zij verdienen alle complimenten.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN kanaal 1476 / Delta en Caiway kanaal 12 / Online: www.omroepdrimmelen.nl/online. Buiten de gemeente Drimmelen is OD-TV beschikbaar via Ziggo kanaal 42 in de regio: West-Brabant, Altena, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN kanaal 1176 / in de ether op 106.9 FM / Online via de livestream op www.omroepdrimmelen.nl en via TuneIn – Omroep Drimmelen.

Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen