Hoofdmenu

Uitreiking Check van "Samen aan de Slag"

Anita Dudok 27-11-2023 57 keer bekeken 0 reacties

Vrijwilligers slaan handen ineen voor ouderen van Terheijden om een kerstdiner te organiseren.

Iets doen voor een ander op vrijwillige basis is fantastisch werk, maar niet geheel vrijblijvend. Samen met andere vrijwilligers iets organiseren geeft nog meer voldoening. Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde en niet meer weg te denken uit onze samenleving!

De vrijwilligers van de activiteitengroep "Samen Eten", en " 't Ontbijtje" hebben de handen ineen geslagen en hadden het idee om gezamenlijk i.s.m. Tim Ovington, uitbater van het cultureel centrum de Cour, een kerstdiner voor ouderen te gaan organiseren. Mensen verbinden en bijelkaar brengen is het mooiste wat je als vrijwilliger in beweging kan zetten, de sociale betrokkenheid in het dorp Terheijden vergroten!

Wij gingen samen met elkaar voor een subsidieaanvraag aan de slag bij het Gemeentelijk project " Samen aan de Slag". Hoe fantastisch is het dan dat we bericht krijgen dat deze subsidie ons toegekend is.                           Trots en dankbaar zijn we dan ook toen afgelopen donderdag het moment was dat Lilian Lambrechts en              Harry Bakker de check uit kwamen uitreiken!! Hierna mochten zij aanschuiven bij Samen Eten voor een    heerlijke warme maaltijd, bedankt Ria van Fessem en Corrie Vermeulen !

Super bedankt namens alle vrijwilligers, Anita Dudok, Carla v. Vugt, Jacqueline Huuzen, Chantal Huijbregts,      Ria v. Fessem en Corrie Vermeulen

We gaan er samen een prachtige kerstmiddag van maken met de ouderen van Terheijden!!

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen